Neler Yeni

Erdoğan: "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz"

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
HDP zaten terörist burdan adam kaçırıp PKK ya asker ediyorlar ona destek çıkan herkesten bir fayda gelmez tam tersi zarar gelir Kılıçlaroğlu kafadan çıkarın şuan liderlik yapabilecek kimse yok ekonomi düzenleyen biri olsaydı belki yönetim değil ekonomi vs. Vs. Eğitimi ayrı kişiler , ekonomi ayrı kişiler , sağlığı ayrı kişiler bir cumhur başkanı hepsini aynı anda yönetemez sen dış ülkelerle anlaşma vs. ve iç yönetim hakkinda yürütme yetkisine sahipsin mesela ziya Selçuk istifa etti nedenine bakın eğitim sistemini duzenliyememesi
Erdoğan'ın makamından düşmesi için artık teröristlerle iş yapan h*p'ye de basarım, h*p ile iş yapan chp'ye de basarım.

Umrumda değil bile yeter artık Erdoğan'ın gitmesi için kim gerekiyorsa ona da veririm.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
açıklama geldimi görmedim ben

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ben hiçbir zaman AKPli olduğumu söylemedim ki değilim,evet şeriatçıyım doğru ama bu erdoğan'ı desteklediğim anlamına gelmez,mesela kadir mısıroğlu erdoğana oy vermenin iman'ın icazetlerinden olduğunu söylüyordu.2014'te h*seyin şahin'in nasıl "erdoğana dokunmak bile bence ibaddettir" demedi mi?aslanım sandığım gibi cahil değilim.He illa vereceğim partiyi soruyorsan ya yeniden refah veya MİLLET(Aykut edebali,cuma nacar) olurdu...
Bro akpli olduğunu savunan yok da zihniyetin çöp.

Sagittarius

80+ Silver
Erdoğan'ın makamından düşmesi için artık teröristlerle iş yapan h*p'ye de basarım, h*p ile iş yapan chp'ye de basarım.

Umrumda değil bile yeter artık Erdoğan'ın gitmesi için kim gerekiyorsa ona da veririm.
Öyle olmuyor o işler Erdoğan gönderiyorsan daha iyisine vermen gerekir HDP amacı batırmak CHP ninde öyle sonra Erdoğan ı aramiyalim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Öyle olmuyor o işler Erdoğan gönderiyorsan daha iyisine vermen gerekir HDP amacı batırmak CHP ninde öyle sonra Erdoğan ı aramiyalim
Denemesi bedava gülüm. 20 sene yeter. Eskiden de halk CHP'ye 20 sene tahammül ettiler sonra demokrat açılınca direkt gittiler. 20 sene yeter de artar Erdoğana.

The Batman

80+ Silver
Tayyip ve akp şuan ciddi bir sorundur acilen çözülmesi gerek sadece ekonomi değil buna bağlı olarak ülkenin nitelikli elit kısım gidiyor alt sınıf cahil kesim ülkeye yerleşiyor insanları grup sınıf yapmak istemem ama başka anlaticak durum yok Batı Roma imparatorluğu neden yıkıldı bakım anlarsiniz Tayyip yerine 0 hiçbirseye yaramayan adam gelse bile ülke kendini toparlar sadece işi bilenlere bıraksın yeter HDP PKK diye boşuna gezip durmayın hepsi bütün partiler bunlarla görüşüyor

Top Bottom