Neler Yeni

Erdoğan: "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz"

Strelok

80+ Silver
ben hiçbir zaman AKPli olduğumu söylemedim ki değilim,evet şeriatçıyım doğru ama bu erdoğan'ı desteklediğim anlamına gelmez,mesela kadir mısıroğlu erdoğana oy vermenin iman'ın icazetlerinden olduğunu söylüyordu.2014'te h*seyin şahin'in nasıl "erdoğana dokunmak bile bence ibaddettir" demedi mi?aslanım sandığım gibi cahil değilim.He illa vereceğim partiyi soruyorsan ya yeniden refah veya MİLLET(Aykut edebali,cuma nacar) olurdu...
Haklısı kardeşim.
2023 REİS auuuu🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️❤️❤️
Allah döwlwtime zewal wörmesin.
REİS🇹🇷

Besim Tibuk

80+ Gold
ben hiçbir zaman AKPli olduğumu söylemedim ki değilim,evet şeriatçıyım doğru ama bu erdoğan'ı desteklediğim anlamına gelmez,mesela kadir mısıroğlu erdoğana oy vermenin iman'ın icazetlerinden olduğunu söylüyordu.2014'te h*seyin şahin'in nasıl "erdoğana dokunmak bile bence ibaddettir" demedi mi?aslanım sandığım gibi cahil değilim.He illa vereceğim partiyi soruyorsan ya yeniden refah veya MİLLET(Aykut edebali,cuma nacar) olurdu...
Hoca ben reise basıyorum. Vardır bi' bildiği. Ben bhnla geldim, bunla giderim.
Gel sen de bas oyu dağıtma boşuna.
Reis bizim ortak paydamız☝️

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar

"AK Parti'den vatandaşlara çağrı: Cumhurbaşkanımızın çarşamba günü yapacağı açıklama, tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacak"​

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından bir çağrıda bulunarak vatandaşlara seslendi. Çelik, "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün bir video paylaşarak "Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Yarın bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi TBMM'ye sunacağız." ifadelerini kullanmasının ardından dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
Meclis falan anlamam tayyip ne derse o dur.

Sagittarius

80+ Silver
Bana meclisteki önerileri söyle kardeş. Hdp ile ortaklığını değil. Konuyla alakası yok bile mesajının. 👎
HDP zaten terörist burdan adam kaçırıp PKK ya asker ediyorlar ona destek çıkan herkesten bir fayda gelmez tam tersi zarar gelir Kılıçlaroğlu kafadan çıkarın şuan liderlik yapabilecek kimse yok ekonomi düzenleyen biri olsaydı belki yönetim değil ekonomi vs. Vs. Eğitimi ayrı kişiler , ekonomi ayrı kişiler , sağlığı ayrı kişiler bir cumhur başkanı hepsini aynı anda yönetemez sen dış ülkelerle anlaşma vs. ve iç yönetim hakkinda yürütme yetkisine sahipsin mesela ziya Selçuk istifa etti nedenine bakın eğitim sistemini duzenliyememesi

Techno08

80+ Gold
Evet ve sırf seçim in yapacaklar. Gençlerin telefon ve elektronik ürünleri almasını sağlayarak seçim kazanacaklarını sanıyorlar. Sanki çocuğa şeker veriyor.

Dolar bu haldeyken ötv'yi sıfırlasalar ne olur sıfırlamasalar ne olur... Ps5 15k ise 12k'ya düşer ne değişebilir ki....

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Bence bizi gerçekten rahatlatacak şeyler söylenecek. Özellikle teknolojik aletler konusunda önemli gelişmeler duyabiliriz diye düşünüyorum.
Biz de öyle düşünüyorduk kuru üzümü açıklamak için gelmişti beklenenin altında açıklama yapıp gitmişti, tabi çiftçiyi ekstradan garezi olduğu için böyle açıklamıştı, belki sizin umduğunuz indirimler gelir.

OnurCiftci26

80+ Bronze

"AK Parti'den vatandaşlara çağrı: Cumhurbaşkanımızın çarşamba günü yapacağı açıklama, tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacak"​

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından bir çağrıda bulunarak vatandaşlara seslendi. Çelik, "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün bir video paylaşarak "Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Yarın bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi TBMM'ye sunacağız." ifadelerini kullanmasının ardından dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
Elinde Dolar, altın vs olanlar bugüne dikkat edin 21 Aralık vakası yaşanmasın tekrar.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Lan anakart işlemci felan alcaktım kurtulmaya çalışıyorum bu işlemciden napsam şimdi fiyatlar düşerse düşmesini mi bekliyim yoksa alam mı?
Ne zamana kadar düşer bu fiyatlar ya 😕😟

Top Bottom