Neler Yeni

Erdoğan: "Faiz'i daha da indireceğim"

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Erdoğan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu 21. Olağan Genel Kurulu'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Benim en büyük savaşım faizledir. En büyük düşmanım faizdir. Faizi yüzde 12'ye kadar düşürdük ama yetmez daha da indirmeliyiz" diye konuştu.

"EN BÜYÜK DÜŞMANIM FAİZDİR"​

"Faizi 12'ye kadar düşürdük. Ama yetmez. Benim en büyük düşmanım faizdir. Türkiye mandacı iktisatçıların eski modellerine itibar etmiyor."

KAYNAK LİNKİ

arkadaşlar parası olan yatırım yapsın
-Taklaya geleceğini anlayan adam

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
o zaman parası olan bişey alsın olmayan kredi çekip bişeyler alsın her türlü kazanç bu arada ytd :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Erdoğan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu 21. Olağan Genel Kurulu'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Benim en büyük savaşım faizledir. En büyük düşmanım faizdir. Faizi yüzde 12'ye kadar düşürdük ama yetmez daha da indirmeliyiz" diye konuştu.

"EN BÜYÜK DÜŞMANIM FAİZDİR"​

"Faizi 12'ye kadar düşürdük. Ama yetmez. Benim en büyük düşmanım faizdir. Türkiye mandacı iktisatçıların eski modellerine itibar etmiyor."

KAYNAK LİNKİ
Evet.
2022 yılın dini kullanarak farklı emelleri gerçekleştirenler ödülünü yapmanın zamanı gelmiş

Top Bottom