neden kk ye verilmemeli de gelsinbunu ben hazırladımAlıntıyı görüntüle
(bunu da ben hazırladım)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
birini göm birini yücelt xd. chpnin arkasındada yeşil sol parti var.şu an milleti "ötekileştirmemek için" sanırsam ona oy vermek gerek ama bilmiyorum.
bu arada barzani ile chp daha 6 ay önce görüştü barzaniye terörist diyosunuz yabunu ben hazırladımAlıntıyı görüntüle
(bunu da ben hazırladım)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunlarda ben atıyım.bunu ben hazırladımAlıntıyı görüntüle
(bunu da ben hazırladım)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şeriatçıyım ama akpye vermembunu ben hazırladımAlıntıyı görüntüle
(bunu da ben hazırladım)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ötekileşirmemek için mi? Şaka mı buşu an milleti "ötekileştirmemek için" sanırsam ona oy vermek gerek ama bilmiyorum.
Terör diyorsun ama chpye vereceğim diyorsun?şu an milleti "ötekileştirmemek için" sanırsam ona oy vermek gerek ama bilmiyorum.
Attıkları bak hepsi aktroll hesaplar.Terör diyorsun ama chpye vereceğim diyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve öve öve bitirelemeyen yavaş;
Ve pkk savunucuları bir şekilde hüdaparı terör örgütü gibi göstermeyi başardı. Hüdapar başkanının açıklamasına göre hizbullah veya herhangi bir terör örgütüyle bağlantısı yoktur, kürdistan gibi bir hayalleri de yoktur.
Zamanında başörtüsüne karşı çıkanlar şimdi onları örtbas etmeye çalışıyor
Kısa ve öz.
Her seferinde hesaplara takılıp duruyorsun sen içeriğin doğruluğuna bak konuyu saptırma. Hüdapar diyip duruyorsun ama hdp diyince de oy için diyip geçiştiriyorsun. Dansöz gibi kıvırma tarafsız şekilde eleştirmeyi bil.Attıkları bak hepsi aktroll hesaplar.
Hüda par savunma bari hüda par ne tür pislik olduğunu anlattım üç maymunu oynamaya devam ediyorsun.
Hüda par hakkında bir yazı var oku.
Cumhur İttifakına katılan HÜDA PAR'ın karanlık geçmişi
Cumhur ittifakına katılan HÜDA PAR kimdir nedir gelin hep birlikte inceleyelim. 90’ların karanlık yıllarında Doğu ve Güneydoğuda İran destekli olduğu iddia edilen Hizbullah adlı bir terör örgütü palazlandı. bu terör örgütü o kadar vahşiydi ki kendi ölüm evlerinde yüzlerce insan domuz bağları...www.technopat.net
Dansöz gibi kıvıran sensinHer seferinde hesaplara takılıp duruyorsun sen içeriğin doğruluğuna bak konuyu saptırma. Hüdapar diyip duruyorsun ama hdp diyince de oy için diyip geçiştiriyorsun. Dansöz gibi kıvırma tarafsız şekilde eleştirmeyi bil.
Yav kardeşim dalga geçme diyorsun da valla dalgasına demiyorum düzgün yaz artıkDansöz gibi kıvıran sensin
HDP herkes ne tür parti olduğunu biliyor zaten merak etme sen tarafsızlık? Sende keşke olsa.