Senin attıkların tarafsız değil orası belli oluyor zaten.Yav kardeşim dalga geçme diyorsun da valla dalgasına demiyorum düzgün yaz artık
Madem biliyorsun da niye hiç söz etmiyorsun? Tarafsız olmadığın buradan belli
Senin attıkların tarafsız değil orası belli oluyor zaten.Yav kardeşim dalga geçme diyorsun da valla dalgasına demiyorum düzgün yaz artık
Madem biliyorsun da niye hiç söz etmiyorsun? Tarafsız olmadığın buradan belli
Sorun var hepsi aktroll hesaplar da ondan çoğu kişi inanmıyor siz hariç.Videonun doğruluğunda sorun var mı sen ona göre konuş. Baktım hiçbir sorun yok.
Evet sorunu söylemeni bekliyorum? Biz sizin gibi halktv tele1 ne dese Allahın emriymiş gibi sorgusuz inanmıyoruz karıştırmaSorun var hepsi aktroll hesaplar da ondan çoğu kişi inanmıyor siz hariç.
Konuyu başka yere çekme ve dediklerin sadece akp'liler inanır kendin çalıp kendin oynuyorsun.Evet sorunu söylemeni bekliyorum? Biz sizin gibi halktv tele1 ne dese Allahın emriymiş gibi sorgusuz inanmıyoruz karıştırma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi siz Allahın emirlerini de yalanlıyorsunuz orası ayrı konu
Video atıyorum ve sadece videolar yandaş diyip konuyu dağıtıyorsun sonra da bana konuyu başka yere çekme diyorsun bir insan bu kadar kendinden habersiz olabilirKonuyu başka yere çekme ve dediklerin sadece akp'liler inanır kendin çalıp kendin oynuyorsun.
Konuyu başka yere çeken sensin attığın videolar biliyorum aktroll hesaplar çünkü ondan bahsediyorum ben.Video atıyorum ve sadece videolar yandaş diyip konuyu dağıtıyorsun sonra da bana konuyu başka yere çekme diyorsun bir insan bu kadar kendinden habersiz olabilir
Hesaplardan banane hiçbirini takip etmiyorum videonun içeriğine bak diyorum konuyu saptırmaya çalışmaKonuyu başka yere çeken sensin attığın videolar biliyorum aktroll hesaplar çünkü ondan bahsediyorum ben.
Takip ediyorsun kesin benim attıklarım cevap veremiyorsun sen.Hesaplardan banane hiçbirini takip etmiyorum videonun içeriğine bak diyorum konuyu saptırmaya çalışma
Tamam anlaşıldı sen konuyu saptırıp duracaksın Allah çevrene sabır versinTakip ediyorsun kesin benim attıklarım cevap veremiyorsun sen.
Konuyu saptıran sensin Allah'ta sana akıl versin inşallah.Tamam anlaşıldı sen konuyu saptırıp duracaksın Allah çevrene sabır versin
Aynen attığım videoya sayfanın sahibini bahane edip konuyu değiştiren sen değilsinKonuyu saptıran sensin Allah'ta sana akıl versin inşallah.
Aynen attığım videoya sayfanın sahibini bahane edip konuyu değiştiren sen değilsin