Eğer öyle bir şey varsa bu gidişle vergi indirimleriyle bugünkü fiyatlarına denk gelecek gibi duruyor . Ben senin yerinde olsam beklemeden alırdım.yukarıdakı gibi beklemelimiyim yoksa zaman kaybetmeden macbook almalımıyım YARDIM
geç bile kaldın almakta hocam, alacaksan ptden al en son ucuzdu apple a göreyukarıdakı gibi beklemelimiyim yoksa zaman kaybetmeden macbook almalımıyım YARDIM
hocam tanıdığınız esnaf ve galerici varsa sıfır ful fiorino 270/280 sıfır vw caddy 527 den başlıyorİlk arabam kampanyası çıksa keşke.
Fiorinı sıfırı 280K mı?hocam tanıdığınız esnaf ve galerici varsa sıfır ful fiorino 270/280 sıfır vw caddy 527 den başlıyor
Link atarmsn trendyolda güncellemedi dahageç bile kaldın almakta hocam, alacaksan ptden al en son ucuzdu apple a göre
O Kampanya ne zaman yapılacak belli bir tarih varsa bekle. Ama belli bir zaman yoksa dolar yükselmeden al.yukarıdakı gibi beklemelimiyim yoksa zaman kaybetmeden macbook almalımıyım YARDIM
neyin linki hocamLink atarmsn trendyolda güncellemedi daha
esnaf olarak yılda 2 kez bu hak var babam galeride bulamadı bir bulabilsek alcaz da artık nasipte hangisi varsaFiorinı sıfırı 280K mı?