Neler Yeni

Erhereum mining icin rig(ekran karti mi) asic(miner) mi daha iyi?

TANKXBOOS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlgar
Bunlardan hangisi daha karlı 0 dan bir rig kurmak mi yoksa asic yani minerler almak mi ve öneri olarak suna bileceginiz iki taraf içinde bir rig ve asic soylehe bilir misiniz bütçe 5000€

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bunlardan hangisi daha karlı 0 dan bir rig kurmak mi yoksa asic yani minerler almak mi ve öneri olarak suna bileceginiz iki taraf içinde bir rig ve asic soylehe bilir misiniz bütçe 5000€
Asic fiyatları ne durumda?

TANKXBOOS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asic fiyatları ne durumda?
Değişkenlik gösteriyor ama tam olarak bilgim olmadığı için hangisini almak daha karlı olur veya onerile bilecek bir asic varmi bilmiyorum yanlış bilmiyorsam bir adet bulmuştum

Innosilicon A10 Pro+ 6GB Ethereum miner 720 Mh/s |​

Bu miner 3000-4000$ arasındaydı ama sitenin ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum bana güvenli bir sitede onere bilirseniz sevinirim

Değişkenlik gösteriyor ama tam olarak bilgim olmadığı için hangisini almak daha karlı olur veya onerile bilecek bir asic varmi bilmiyorum yanlış bilmiyorsam bir adet bulmuştum

Bu miner 3000-4000$ arasındaydı ama sitenin ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum bana güvenli bir sitede onere bilirseniz sevinirim
eth asic ilk defa duydum diyebilirim vay be hayret ettim
açıkacı ben olsam güvenmem bu asic lerde her şey bir yazılıma bakıyormuş ekran kartları çok daha güvenilir bu yönden

TANKXBOOS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlgar
eth asic ilk defa duydum diyebilirim vay be hayret ettim
açıkacı ben olsam güvenmem bu asic lerde her şey bir yazılıma bakıyormuş ekran kartları çok daha güvenilir bu yönden
Peki onere bileceginiz bir ekran kartı varmi turkiyeden bir linkte verw bilirsiniz veya uluslar arasida kendim almanyada yasiyorum ama turkiyede akrabalar var yani orda kurulumu kargosuyla beraber 5000 € olursa onuda degerlendire bilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah abiyi nasıl etiketleye bilirim ? @Abdullahhacigül

Peki onere bileceginiz bir ekran kartı varmi turkiyeden bir linkte verw bilirsiniz veya uluslar arasida kendim almanyada yasiyorum ama turkiyede akrabalar var yani orda kurulumu kargosuyla beraber 5000 € olursa onuda degerlendire bilirim
hazır mining sistemleri satanlar var fakat ben tavsiye etmiyorum çünkü çok fahiş fiyatlar istiyorlar onun yerine ekran kartlarını teker teker toplamak ve bu şekilde sistemi kurmak daha karlı oluyor
benim size önerim link ten ziyade ekran kartı modeli olacaktır çünkü bu kartları almanyada daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz türkiye ye göre ayrıca alt takımda daha uygun olucaktır anakart, psu, işlemci, ram gibi
model önerim ise 3080 olucaktır çünkü aralarında en fiyat performans kart o bence 3090 da var ama fiyat farkı aralarında çok oluyor 3090 ile benim tavsiyem 1000 dolara bulabilirseniz 4 adet 3080 alıp geriye kalan paraya da alt takımı alabilirsiniz

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Bir asic 10-15 3080 gücünde oluyor diye biliyorum. Fiyat ve Hz karşılaştırmalarini yaparak daha kârlı olanı seçebilirsin. Eğer dediğin gibi 4000 dolarsa asic almak daha kârlı olacaktır.

TANKXBOOS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlgar
Şimdi ikinizde farklı cevap verdiğiniz için kararsız kaldım asicler güçlü ama nasıl bir asic almam gerektiğini bilmiyorum sizde yardım ederseniz Abdullah abiyi nasıl etiketleye bilirim veya sizde benimle beraber bu sorunu çözmek adına etiketleye bilir misiniz?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Şimdi ikinizde farklı cevap verdiğiniz için kararsız kaldım asicler güçlü ama nasıl bir asic almam gerektiğini bilmiyorum sizde yardım ederseniz Abdullah abiyi nasıl etiketleye bilirim veya sizde benimle beraber bu sorunu çözmek adına etiketleye bilir misiniz?
Etiketlesende cevap yazmaz zaten. Göreceğini sanmıyorum @Abdullah Hacıgül

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence tren kaçtı artık. Eth 2.0 a geçince elinizdeki asicleri de satamazsınız
Ekran kartları da ateş pahası

Top Bottom