Neler Yeni

Erkek adamın priwi olur mu

Erkek adamin priwi olur mu

• Oy kullanan toplam üye
    123

Kara*

80+ Silver
Bu durumu light erkeklik ile direk bağlamak saçma olur, sadece eğlence amaçlı açanlara lafım yok. Komik ironiler oluyor arkadaşlar arasında, ama genelde ergen yaş kitlesi baya toksik bir şekilde kullandığı için sorun oluyor. Ve çok fazla kızlarla takılan erkekler açıyor büyük kısmını, mizah olarak illa aşko kuşko tarzından priv açmak saçma, normal şekilde komik şeyler yapacak bir yan hesap açılabilir. Onun dışında sanalda çok fazla adamlık modlarına girmeye katılmıyorum, senin karakterini anlayan zaten boş yorum yapmaz, güzel bir hesabın vardır resmi falan olursun onun dışında normal takılırsın çok kasılacak bir şey değil. :)

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Erkek adamın direkt hesabı olmaz

fxmaster1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
qasim
İlgilendiği Kategoriler
Sünnilik, Mezhepçilik ve diğer tüm İslami konular
erkek adamın olmaz oğlan çocuklarının priv hesabı olur

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Benim priwimde sadece agalar takipli 6 kişi falan full dark mizah,kendi içimizde sadece kendimizin anlayabildiği espriler vs var. Böyle ise mantıklı diğer türlü değil

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Saçma sapan bir genelleme. İsteyen istediği hesabı istediği şekilde kullanır, size ne birader.
Tamda bunu yazmak için girmiştim konuya. Gerçekten size ne? İsteyen istediğini yapar. Ben saçma buluyorum ancak kullanan kullansın bundan banane? Erkek adam şunu yapmaz bunu yapmaz şunu şu şekil diye diye ne hale geldik.. Bırakın kim ne yapmak istiyorsa öyle yapsın.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
bende var valla daha cok eglenceli seyler paylasıyom örnek daha önce katana ile meme yaptıgım icin linc yemistim donanım arşivinde insala gene yemeyik bu fotoğrafları normale atamam

Ekler

• IMG_9705.JPEG
    IMG_9705.JPEG
    727.9 KB · Hit: 49
  • IMG_9707.JPEG
    IMG_9707.JPEG
    575.6 KB · Hit: 50
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,231