TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
100 kisiden 77si olmaz gay isi falan demis bende hemen actim
Hiç eksik olmayan hb bildirimi100 kisiden 77si olmaz gay isi falan demis bende hemen actim
Alıntıyı görüntüle
Ondan baska yazanim yokHiç eksik olmayan hb bildirimi
Olmaz saçma işSizce olur mu
Bnde sadece Abdullah abi /PC hocası/modart/incehesap takip ne kız var nede arkerkek adamın instagram hesabı olmaz
h. o.100 kisiden 77si olmaz gay isi falan demis bende hemen actim
Alıntıyı görüntüle
Banada sadece ordan bide instadan bugün ki resmi hesabın paylaştığı fotoyu gör ve tanıdığın insanları takip et bildirim geliyorOndan baska yazanim yok
Normalde yakin arklari kullaniyordum akrabalar falan oldugu icin priw acmakta sacma geliyordu suan oylesine actim ama hala ceing geliyo nick vs olsunBence direkt main hesapta rahat olduğun kişiler olmalı ve orası gizli(private) olmalı.
Ancak ben kafama estiği gibi şeyler paylaşmak için (örn. shitpost) main hesabımın dışında private kullanıyorum.
Şu kısım +1main hesabında ciddi insanlar, akrabalar iş arkadaşları yada iş yaptığı ticaret yaptığı insanlar oluyor yani istediğini paylaşamıyorsun. Priv hesap açıp agalarınla anı biriktirebilirsiniz saygılar :ddd
gayet net bi cvp olmuş.Tüm forum mağara adamı, homospiens kesilmiş :dd
priv neden açılır ilk insanlar anlatıyorum şimdi
main hesabında ciddi insanlar, akrabalar iş arkadaşları yada iş yaptığı ticaret yaptığı insanlar oluyor yani istediğini paylaşamıyorsun. Priv hesap açıp agalarınla anı biriktirebilirsiniz saygılar :ddd
(yok erkek adamın instası olmaz 1 tane fotosu olur diyenlerde sosyal anksiyete testi çözsün https://www.hiwellapp.com/testler/sosyal-kaygi-testi)
you are gay an ı gay uhmm ? best friendsss100 kisiden 77si olmaz gay isi falan demis bende hemen actim
Alıntıyı görüntüle