Erkek bakım ürünleri?

Hocam model bilmiyorum fırçanın üzerinde de yazmıyor.

Diş macunu tüplerinin en arkasında mutlaka kare şekilde bir renk kodları görmüşsünüzdür, bazıları yeşil, bazıları mavi, bazıları kırmızı ve bazıları siyahtır. Siyah tamamen kimyasal, kırmızı doğal ve kimyasal karışımı, mavi doğal ve tıbbi ürün katkılı, yeşil ise tamamen doğal imal demektir.
Bilmiyordum hocam dikkat edeceğim teşekkür ederim :)

attığınız ürünümü yoksa baska bir krem mi hocam. denemek istiyorum denemelik kadar koymayacak bir miktar olursa sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam etiketleri yeşil olunca noluyor bilmiyorum bu konuyu. örnek atabilir misiniz? birde philipsin hangi modeli
Bu aslında duş sonrası vs sıkmalk güzel kokulu bi sprey, istersen hem krem hem bundan al farklı ürünler çünkü.

Cildiyeye git en iyi bilgiyi onlar verecektir
Bende parfum kullanıyorum, yağlı egzemam var onun şampuanıni kullanmaya özen gösteriyorum deodorant olarak axe kullaniyom klasik
10 unda randevum var hocam. Yağlı egzama veya normal diplerde kepek durumu gibi bir durum yok. Toz gibi kepek var onada yardımcı olurlarmı?
Bir kaç şampuan gördüm eczanelerde satılan onlarda fazla kullanınca sıkıntı yapıyrmuş galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elektrikli diş fırçası cidden çok fark ediyor çünkü her şeyi kendisi yapıyor ve işleri çok kolaylaştırıyor. Oral B Vitality Pro fena değildir alınabilir.

Saç bakımı konusunda bilgim yok maalesef.
Siz kendinizinkinden mennum musunuz hocam? Ona göre listeme ekliyim onuda

Siz kendinizinkinden mennum musunuz hocam? Ona göre listeme ekliyim onuda

Evet memnunum. Ne bir diş fırçasında istenmeyecek fazla özelliği var ne de az özelliği. Aslında ben 3D ve basınç sensörü özelliği için aldım. Basınç sensörünü kimi pek kullanmaz ama 3D plağı daha iyi atıyorlar diyorlar çünkü alt serilere göre ek olarak titreşim hareketi de yapıyor. Zaten bir kez alınca en az 6-7 yıl gidiyor Oral B fırçalar o yüzden aldım ve memnunum şu anlık.

Geri