Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,203
4 kredi kartı, 7 banka kartı, 1 kimlik, 1 ehliyet sığabilecek kapasitede kaliteli ama gereksiz pahalı olmayan cüzdan arayışındayım. Nakit kullanmıyorum genelde ancak ATM'ye para yatırmaya giderken idare edebilecek bir ürün olursa çok iyi olur. Cüzdanı arka cebimde taşımıyorum, boyutunun büyük olması elzem değil.

Yemin ederim tam ihtiyacım olan konuyu açmışsın takipteyim 😅

şu semenderdeki ürünleri beğendim aziz falan işimi görür gibi ama nedense o kadar para veresim gelmiyor :D ki verebilirim....

Tam da dün akşam cüzdan arayışına girmiştim :D ama benim kriterlerim daha farklı. ufak boyutlarda, iki bölmeli, ince, kumaş, kimlik ehliyet dahil 4-5 kart taşıyabileceğim, nakit para olarak da çok kapasiteye gerek olmayan bir ürün aradım ama bulamadım :)

https://www.westpolo.com.tr/westpol...-hakiki-deri-mekanizmali-erkek-cuzdani---taba benim kullandığım bundan. çok pratik ve kullanışlı ayrıca derisi eskidikçe daha güzel oluyor 3 yıldır kullanıyorum

2 senedir kullanıyorum hocam herhangi bir yırtılma vs. olmadı memnunum şahsen.

kanka 2-3 senedir kullanıyorum ben cüzdan denilince cengiz pakel diyorum sorana f/p olarak bence bakabilirsin

İhtiyaç ve modele göre seçebilirsiniz

Cüzdanlar gayet güzel ancak yetersiz kart kapasiteleri var. :(

4 kredi kartı, 7 banka kartı, 1 kimlik, 1 ehliyet sığabilecek kapasitede kaliteli ama gereksiz pahalı olmayan cüzdan arayışındayım. Nakit kullanmıyorum genelde ancak ATM'ye para yatırmaya giderken idare edebilecek bir ürün olursa çok iyi olur. Cüzdanı arka cebimde taşımıyorum, boyutunun büyük olması elzem değil.
Garbalia markasının ürünlerine bakabilirsin.

hocam benim cüzdanda 14 kart var nasıl yetersiz oluyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,350
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri