FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Ayakta işemek çok güzel bir duygu. Keşke kadınlar da bu duyguyu yaşayabilse.爪乇尺卂Ҝ 乇ㄒㄒ丨爪 .
-------------------------
Ayakta işemek çok güzel bir duygu. Keşke kadınlar da bu duyguyu yaşayabilse.爪乇尺卂Ҝ 乇ㄒㄒ丨爪 .
-------------------------
Simülasyonu eğer EU veya USA serverinde oynarsanız hangi cinsiyeti seçtiğinizin bir önemi yok.Simülasyon iki cinsiyet için eşit seviyede.
Lakin diğer serverler özellikle karşı cinsiyet için oldukça tehlikeli ve hardcore.
Herkes tek tabanca geziyor, ayık olun.
Pozitif. Kadınların daha uzun yaşaması hakkında ne düşünüyorsun?Ailenin ve toplumun yüklediği sorumluluklarla Türkiye'de hayat mücadelesi vermeye çalışmak ve bunun altında ezildiğini hissediyorsun her gün. Her sabah yataktan kalktığında 40 kiloluk bir çuvalı sırtlanarak sanki güne başlıyorsun. Aşk meşk bunları düşünebilmek için bile çok daha fazla çalışman gerektiğini düşünüyorsun. Daha başlanmamış bir duyguyu düşünmek için bile tonlarca mesafe kat etmen gerekiyor. Velhasıl iyi değil .D
Evrime girmeden basitçe anlatayım savaşlarda cephelerde hep erkekler olur dolayısıyla yaşam süremiz kısalır. Sırf ukrayna savaşında bile 10binlerce 20-40 arası erkek öldü hepsi ortalamayı düşürmüş oldu.
tr serveriysa 20 yaşında ölsem ok oyuzden erkek olmak daha iyi
sende erkeksin erkek olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor musun
evet.Merak ettim. Herkes benim sıkıntılarımı yaşıyor mu?
knk ne saçmalıyon yaMerak ettim. Herkes benim sıkıntılarımı yaşıyor mu?