Neler Yeni

Erkeklerin ağda yapması

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Erkeklerin ağda yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
gayet normal bir şey bende alıyorum,

genellikle şöyle bir muhabbet geçer;
-bacağını mı alıyorsun lan sen?
+evet ne var ki bunda
- karımısın, top musun olm sen, erkek dediğin kıllı olur.
erkek dediğin kıllı olur vs gibi diyenlere bakma,

robin

80+ Silver
sen=20K yıl öncesinden kalmak?
biz= çıplak değiliz
biz= duş alabiliyoruz

Şaka bir yana evrimsel olarak gelen her şeyi kabullenmek zorunda değil insanlık, çok alakasız gibi gözükse ya da inanmak istemesen de hayatındaki bir çok şeyin bunla alakalası var:
Büyük kalçanın çekici gelmesinin doğurganlıkla, göğüslerin daha çok emzirmekle; erkeklerin kaslı (kalıplı) olmasının yuvasını koruyabilmesiyle (eski zaman için) alakası var. Anlam veremediğin bir çok şey atalarının zorunlu yaşantılarından miras. Lakin bunları tamamen kabullenmek zorunda falan değilsin(iz).
ağda ile evrimin bağlantısını kurmaya çalışıyorm

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Koltuk altımı ağda ile alıyorum. İlk defa yaptığınızda bir süre yanar ve kaşınır. Sonraları ise alışırsınız.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Dileyen brolarım yapsınlar. Hayata bir kere geliyorlar keyfini çıkarsınlar, istedikleri ağdaysa yapsınlar yaptırsınlar.
Hayatı başkası için yaşamaya gelmiyoruz, kendiniz için yaşayın dostlarım 🎉

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aklıma ağam olasan, ömer paşam olasan diye türkü söyleyip ağda yaptıran adam geldi.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
sen=20K yıl öncesinden kalmak?
biz= çıplak değiliz
biz= duş alabiliyoruz

Şaka bir yana evrimsel olarak gelen her şeyi kabullenmek zorunda değil insanlık, çok alakasız gibi gözükse ya da inanmak istemesen de hayatındaki bir çok şeyin bunla alakalası var:
Büyük kalçanın çekici gelmesinin doğurganlıkla, göğüslerin daha çok emzirmekle; erkeklerin kaslı (kalıplı) olmasının yuvasını koruyabilmesiyle (eski zaman için) alakası var. Anlam veremediğin bir çok şey atalarının zorunlu yaşantılarından miras. Lakin bunları tamamen kabullenmek zorunda falan değilsin(iz). İnsanlar gelişene kadar hayvandan pek de farklı yaratıklar değillerdi, tabii ki düşünme yetisi çok önemli bir faktör ancak her an ölme riski olan birinin önceliği vücut kılları olamaz.
Iıımm evrimsel olarak zaten kıllarımızı kaybetme yönünde ilerlemiyoruz mu? Kılları almak evrimi kucaklamak, önünden koşmak gibi olur :)

robin

80+ Silver
Kıl ile hijyenin bağlantısını kurduğun gibi kurabilirsin. Kılın hijyen ifade etmediğini anlatmaya çalışıyorum, ve bunu örneklendirdim.
kılın hijyen ile ilişkisi anlamak zor değil. kıllıysan mikroplar kıllara tutunuyor, daha çok terliyorsun?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
kılın hijyen ile ilişkisi anlamak zor değil. kıllıysan mikroplar kıllara tutunuyor, daha çok terliyorsun?
Anlatmaya çalıştığım şey senin sandığın şekilde olan hijyenin insanların yarı çıplak, sürekli toz toprak çamur içinde, kişisel bakım yapamadan ve en önemlisi kıyafetlerinin olmadığı zamanlar için geçerli. Yani senin şu anki hijyenin zaten temiz kıyafetlerin ve kişisel bakımın. Böyle şartlarda vücut kılların + değil tam aksine - sayılır.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
isteyen istediğini yapabilir,isteyen alır isteyen almaz isteyen jilet ile alır isteyen ağda ile
karışılmasını saçma buluyorum böyle konularda

robin

80+ Silver
Anlatmaya çalıştığım şey senin sandığın şekilde olan hijyenin insanların yarı çıplak, sürekli toz toprak çamur içinde, kişisel bakım yapamadan ve en önemlisi kıyafetlerinin olmadığı zamanlar için geçerli. Yani senin şu anki hijyenin zaten temiz kıyafetlerin ve kişisel bakımın. Böyle şartlarda vücut kılların + değil tam aksine - sayılır.
vücut kılları - diyorum zaten

Top Bottom