Neler Yeni

erkekte en iyi saç stili

kraxius

80+ Bronze
beyler kendime has bir saç stili bulmaya çalışıyorum sizce en iyi saç stili hangisi

QRuder

80+ Silver
yüzüne göre boyuna göre birçok şeye göre değişir öyle bulamazsın

kraxius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüzüne göre boyuna göre birçok şeye göre değişir öyle bulamazsın
saç stili ile boyun ne alakası var hacı 190 adama uyuyor da 160 a uymaz mı hitlerin mesela çok hoşuma gidiyor da uyarmı bilmiyom yapıyordum o tarz da saç stilim tam uymuyor

Emrullah9

80+
saç stili ile boyun ne alakası var hacı 190 adama uyuyor da 160 a uymaz mı hitlerin mesela çok hoşuma gidiyor da uyarmı bilmiyom yapıyordum o tarz da saç stilim tam uymuyor
hocam arkadaşın dediği gibi sizin yüz şeklinize vesaire göre değişir. bunu zamanla kendiniz deneyip bulabilirsiniz ancak.

kraxius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam arkadaşın dediği gibi sizin yüz şeklinize vesaire göre değişir. bunu zamanla kendiniz deneyip bulabilirsiniz ancak.
valla yüz şeyinden nasıl anlayacaz hocam onu tutturana kadar .

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
kel direkt

QRuder

80+ Silver
ney ne alakası var ? Her saç stili herkese oluyor mu boy da önemli ,yüz şekli, burun şekli ,kulak yapısı ve bir çok kriter var bunun gibi

kraxius

80+ Bronze
ney ne alakası var ? Her saç stili herkese oluyor mu boy da önemli ,yüz şekli, burun şekli ,kulak yapısı ve bir çok kriter var bunun gibi
hitlerin kini yapacaktım da tam uysa keşke.

Top Bottom