Neler Yeni

400 liraya alabileceğiniz en iyi saç kesme makinesi Powertech 558

Omnissiah

80+ Bronze
Powertech 1515 incelemesini yapmıştım küçük boyuta rağmen güçlü motoru ve kesim performansı ile beni şaşırtmıştı bugün de bu modeli indirim dolayısı ile 300 liraya aldım bu ürünü anlatmam gerekirse tam tamına 4 tarakla geliyor bu taraklar saç kesim tarakları zaten bu makine hem saç hem sakal kesme için tasarlanmış. Motor gücünü gayet beğendim hem de çok ses yapmıyor ayrıca içinde adaptör tarak ve yağ ile geliyor bu fiyata bana kalırsa saç kesmek vücut bakımı vb için alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisi diyebilirim. Çok hafif ayrıca t bıçak ile geliyor. T bıçak dediğim şey geniş ağızlı olan bıçaklardır.

yani 350-400 tl civarında iyi bir makine arıyorsanız bu ürünü direkt alabilirsiniz ben gayet beğendim hem kablosuz hem hafif bir ürün.

Powertec TR-558 Saç ve Sakal Tıraş Makinesi Altın Fiyatları ve Özellikleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Emre Özçelik
200 TL'ye almıştım şu desenli makinelerden sıfıra sıfır jilet gibi bir kesim beklemeyin yanında yağı tarakları typec kablo geldi adaptör yoktu şarjı uzun süreli gitmiyordu yenisini almayı düşünüyorum
kendi düşüncemi belirtmek istedim
fiyatı şuanda en ucuz 300 TL olmuş

Screenshot_2024-07-24-11-40-16-874_trendyol.com.jpg

Omnissiah

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200 TL'ye almıştım şu desenli makinelerden sıfıra sıfır jilet gibi bir kesim beklemeyin yanında yağı tarakları typec kablo geldi adaptör yoktu şarjı uzun süreli gitmiyordu yenisini almayı düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
bunlar zaten daha çok düzeltme yapmak için kullanılır tavsiye etmiyorum. Benim önerdiğim makineyi alabilirsiniz adaptörlü taraklı geliyor

sıfıra yakın traş için şu tarz makineler daha iyi

Powertec Traş Makinası TR-550

Omnissiah

80+ Bronze
ara sıra indirime giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Emre Özçelik
bunlar zaten daha çok düzeltme yapmak için kullanılır tavsiye etmiyorum. Benim önerdiğim makineyi alabilirsiniz adaptörlü taraklı geliyor

sıfıra yakın traş için şu tarz makineler daha iyi

Powertec Traş Makinası TR-550
Bu epilatör deniyor galiba ucuz indirime girmiş bir ürün varsa link atarsanız sevinirim cidden lazım

Omnissiah

80+ Bronze

tarikko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tarık

Alıntıyı görüntüle
Nasıl 300? O uygulamasa aynısı 100 TL'ye bile bulunuyor. Ancak kalitesiz. https://ty.gl/pt224qj0wg bunu almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,669
Üyeler
172,712
Son üye
DrawnX
Top Bottom