Denedim fakat bi faydasını görmedim 3 yıldan beri böyle ne büyüyor ne küçülüyorBence daha sağlıklı sabun kullan
Büyük oranda genetiğine bağlı diye biliyorum, doktora gidebilirsinÖncelikle merhaba yaşım 17 fakat saçlarım üst kısmından açık tarayınca farkediliyo herkes saç başlangıcı diyor fakat saç başlangıcından büyük nerden baksanız 5 cm falan sağa sola gidiyor sizde de oldumu ne yapmam gerek
Normal dedi fakat sülale kel inanmadım dediğineBüyük oranda genetiğine bağlı diye biliyorum, doktora gidebilirsin
Tek bir bölge üstSadece tek bir bölgede mi? Ben de 17 yaşındayım ve bende de döküldü, saçkıran nedeniyle.
Saçkıran değil bu aradaSadece tek bir bölgede mi? Ben de 17 yaşındayım ve bende de döküldü, saçkıran nedeniyle.
Ne zamandır böyle? Doktora gittin mi? Hatırladığın bir stres anından sonra mı dökülme görüldü?Tek bir bölge üst
Sülale kel diye sen de o yaşta kel olacaksın diye bir şey yok belki hiç kel olmayacaksın bilemeyizNormal dedi fakat sülale kel inanmadım dediğine
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek bir bölge üst
Ne zamandır böyle? Doktora gittin mi? Hatırladığın bir stres anından sonra mı dökülme görüldü?
Ben 9 sınıfa kadar saçlarım öyle gür dü ki anlatamam 10. Sınıfta derslerde yatarken falan arkadaşlarım farketti dedi saçın falan açılmış o günden bugüne kadar böylrSülale kel diye sen de o yaşta kel olacaksın diye bir şey yok belki hiç kel olmayacaksın bilemeyiz
Genetik olabilir, doktora gittiysen ve bir şey demediyse öyledir büyük ihtimalle.Ben 9 sınıfa kadar saçlarım öyle gür dü ki anlatamam 10. Sınıfta derslerde yatarken falan arkadaşlarım farketti dedi saçın falan açılmış o günden bugüne kadar böylr
İlaçlar varmış propecia bunlar 250 TL falan araştırınca ne gibi zararları var bildiğine göre erkeksi hormanları etkliyorduGenetik olabilir, doktora gittiysen ve bir şey demediyse öyledir büyük ihtimalle.