Neler Yeni

erken yaşta spora başlarsam boyum kısa kalır mı

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
15 yaşındayım boyum 1.75 hala daha uzuyor spora gidicem fiziğimden memnun olmadığım için ama büyüme zamanımda olduğum için boyumda bi duraklama olur mu spora gidersem bilenler yazarsa çok mutlu olurum

edit: spor salonu yanlış yazmışım üstte

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
"sıpor ypama byoun ksıa klır" diyen aile/akraba ortamın var galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
Fitness'a başlayabilirsin. Çok ağır squat veya deadlift yapmadığın sürece boyunu etkilemez şüphen olmasın. Hareketleri doğru yaparsan olumlu bile etkileyebilir

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fitness'a başlayabilirsin. Çok ağır squat veya deadlift yapmadığın sürece boyunu etkilemez şüphen olmasın. Hareketleri doğru yaparsan olumlu bile etkileyebilir
o tür şeyler yapmak istemşyorum ağırlığımı kaldırıım hareketlerimi yaparım yeter başka bi amacım da yok zaten biraz düzgün durmak ve biraz da kas yapmak için gidicem zaten bi sorun olmaz dimi ??

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
spor yapmak kasları çalıştırır kuvvetlendirir hatta düzgün hareketlerle boyunu olduğundan daha da fazla uzatır
önemli olan hareketleri düzgün yapmak

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Hayır kısaltmaz
Bizim halkın bu algısı yüzünden insanlar yağ fıçısı gibi geziyor
kısaltması için değil aslında 1.75 olarakr kalmak istemiyrum teşekkür ederim verdiğin bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok
"sıpor ypama byoun ksıa klır" diyen aile/akraba ortamın var galiba.
aslında öyle diyenleri duymuştum bende merak ettim illa bilen vardır diye buraya yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
o tür şeyler yapmak istemşyorum ağırlığımı kaldırıım hareketlerimi yaparım yeter başka bi amacım da yok zaten biraz düzgün durmak ve biraz da kas yapmak için gidicem zaten bi sorun olmaz dimi ??
Hayır, dediğim gibi doğru çalışırsan olumsuz etkileyecek bir yanı yok. O tür şeyler diye ötekileştirdiğin hareketler fitness'in temel hareketleri sayılır, yapmanda sorun yok.
Ben 16 yaşımda başladım. O zamanlar 1.65'di boyum, şuan 184'üm. Neymiş, etkilemiyormuş.

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Hayır, dediğim gibi doğru çalışırsan olumsuz etkileyecek bir yanı yok. O tür şeyler diye ötekileştirdiğin hareketler fitness'in temel hareketleri sayılır, yapmanda sorun yok.
Ben 16 yaşımda başladım. O zamanlar 1.65'di boyum, şuan 184'üm. Neymiş, etkilemiyormuş.
şimdi kaç yaşındasın knk

Lawrence

80+ Bronze
15 yaşındayım boyum 1.75 hala daha uzuyor spora gidicem fiziğimden memnun olmadığım için ama büyüme zamanımda olduğum için boyumda bi duraklama olur mu spora gidersem bilenler yazarsa çok mutlu olurum

edit: spor salonu yanlış yazmışım üstte
Hayır hocam. Aksine dik bir görünüşe sahip olursunuz, daha uzun görünürsünüz.

Top Bottom