Neler Yeni

erken yaşta spora başlarsam boyum kısa kalır mı

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
15 yaşındayım boyum 1.75 hala daha uzuyor spora gidicem fiziğimden memnun olmadığım için ama büyüme zamanımda olduğum için boyumda bi duraklama olur mu spora gidersem bilenler yazarsa çok mutlu olurum

edit: spor salonu yanlış yazmışım üstte
Kim dedi bunu?
150 200 kg falanmı kaldırıcan? Yok öyle bir şey inanmayın

7171132

80+ Bronze
Boyunuzun uzamasını yavaşlatma gibi bir durum söz konusu değildir.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer fazla ağır çalışırsan kasların fazla güçlenip kemiklerini sıkacağı için boyunun uzaması durabilir, halkımız da buna dayanarak söylüyor onu ve haklılarda.
böyle bir şey yok uydurmayın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

boyunun uzamasına negatif etkisi olmaz.

ayrıca kasların gelişirken kemiklerin de gelişecek çünkü daha ağır çalışmaya başlayacaksın zamanla.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
proteın tozu adam bıle olduruyor sen nedıyorsun boyunda kısalır sakın ha dıyorum :)))
ülkemın durumu tam olarak bu işte :)

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
böyle bir şey yok uydurmayın lütfen.

boyunun uzamasına negatif etkisi olmaz.

ayrıca kasların gelişirken kemiklerin de gelişecek çünkü daha ağır çalışmaya başlayacaksın zamanla.
Fazla ağır çalışırsa diye bahsetmişim değil mi orada, yaşına göre doğru orantıda ağırlık kaldırırsa herhangi bir sıkıntı olmaz zaten. Bende spor yapıyorum 16 yaşındayım, katkı sağladığını bile söyleyebilirim.

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Antrenörünün isteğini göz önüne aldığı ve sana özel hazırladığı programı uygular, hareketlerini baştan savma veya hatalı yapmazsan sporun vücuduna sadece iyi etkisi olur.
Yaşın erken, bence kas yapmayı düşünme. Yağlarını yakıp kendini fit bir vücutta dengele, iyi bir kondisyon hayat boyu her hareketinde eşlikçin olacaktır.
knk zaten direk kas yaparak gidemem eskiden abur cubur çok yerdim şu anda neredeyse hiç yemiyorum aynı anda spora da gidiyoorum zaten başta yağlarım azalır aynı zamanda da yavaş yavaş kaslarım artar şu anda zaten modeller gibi aşırı kaslı olma gibi bi hedefim yok istediğim şekile girine onu korumak için gitmeye devam edicem

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
fazla ağırdan kastın ne kadar ağır ve zaten şu anda yeniyi istesemde çok ağı çalışamam
Mesela senin bu yaşta başlaman gereken ağırlık 2.5'dur, sen sabredemeyip 10'dan başlarsın. Kademeli olarak çıksan 10'a daha iyi senin açından.

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
proteın tozu adam bıle olduruyor sen nedıyorsun boyunda kısalır sakın ha dıyorum :)))
ülkemın durumu tam olarak bu işte :)
her hangi bir eklenti kullanmiyacağım

Mesela senin bu yaşta başlaman gereken ağırlık 2.5'dur, sen sabredemeyip 10'dan başlarsın. Kademeli olarak çıksan 10'a daha iyi senin açından.
yo şu anda direk 10 dan başlicağım diye hedef koymadım kafamda yavaş yavaş yükselicem kendime direk 10 dan başlayarak zarar veremem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,192
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom