Neler Yeni

ERÜ elektrik-elektronik mühendisliği yazdım pişman olur muyum?

gökhanca

80+
Reaksiyon skoru
3
evt çok düşünceli sorum bu ERÜ elektrik-elektronik mühendisliği yazdım pişman olur muyum?

Bölümü isteyerek yazdıysan sıkıntı yok. Üniversitenin eğitim kalitesi, akademik kadrosu veya prestijinden dolayı belki pişmanlık duyabilirsin. Bunu da daha fazla çabalayarak ve kendini geliştirerek aşabilirsin. Yüksek ihtimalle okulun verdiği dersler ve derslerde öğrendiklerin seni tatmin etmeyecek. Online kaynaklardan, kurslardan faydalanarak teorik olarak kendini geliştirebilirsin. Öğrenci topluluklarına, webinarlara, konferanslara katılarak sosyalleşebilir ve networkünü genişletebilirsin. Bunlar sana kariyer aşamasında fazlasıyla yardımcı olacak şeyler. Seni bölümündeki diğer mühendis adaylarının üstünde tutacak şeyler. Yabancı dilini de geliştirmeyi unutma. Özellikle İngilizceni geliştirmen ciddi derecede önemli.

Tüm bunları gerçekleştirdikten sonra okuduğun okulun pek bir önemi kalmıyor. İşe alım sürecinde kimse okuduğun okula bakmaz. Ne bildiğine bakarlar.

teşekkürler bu arada herkes çok pişman olursun fln dedi sürekli sen iyi geldin gerçekten sağol

Neden pişman oluyormuşsun onuda açıkladılar mı ? Herkesin üniversiteden beklentisi farklı. Gidip dersini al akademik açıdan başarılı ol projelere vs katıl. Alanınla ilgili makaleler oku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okul sana mühendis olmayı öğretmiyor sana gereken dersleri veriyor

Geri