🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Polisleri görebiliyormusunuz
İmamoğlu suçlu değil akp'li belediye başkanı iftira atmış diyorlar doğru olduğunu düşünüyorsun?100 kişi saldırınca ülkenin yarısını suçluyorsan istediğimi söylerim. Ee akpli başkanda kanıt varmış işte suçlunun imamoğlu olduğuna dair. Daha ne anlatıyorsun. Olan yine yaralanan çocuklara oldu.
Adam kanıtım var demiş paylaşmadan bilemeyiz. Senin gibi akpli ise karşıyım diyecek kadar bağnaz değilimİmamoğlu suçlu değil akp'li belediye başkanı iftira atmış diyorlar doğru olduğunu düşünüyorsun?
Bağnaz ben değilim kimin olduğu belli oluyor zaten.Adam kanıtım var demiş paylaşmadan bilemeyiz. Senin gibi akpli ise karşıyım diyecek kadar bağnaz değilim
Ben buna normal mi diyorum? Sen çıkıp diyorsun ki klasik cumhur ittifakı. Ben de ona ithafen diyorum ki bundan önce akpye de saldırılar olmuştu demek ki siz daha vahşisiniz. Ben bunu yapanları falan desteklemiyorum normal de görmüyorum konuyu bir yerlere çekmeye çalışmaBağnaz ben değilim kimin olduğu belli oluyor zaten.
Halkın kafasına taş atmak size göre normal zaten ve bazı yobazlar İmamoğlu destekleyenleri yakalım demesi size göre normal demi?
Eğer akp saldırısı olduysa o da yanlıştır.
Bunu yapanlar normal değil çünkü öyle yazdım.Ben buna normal mi diyorum? Sen çıkıp diyorsun ki klasik cumhur ittifakı. Ben de ona ithafen diyorum ki bundan önce akpye de saldırılar olmuştu demek ki siz daha vahşisiniz. Ben bunu yapanları falan desteklemiyorum normal de görmüyorum konuyu bir yerlere çekmeye çalışma
Megan ama bunu mhplilerin yaptığı belliAl birini vur ötekine hiç gelip burda millet ittifakının propagandasını yapma. Ben de gördüm erdoğanın afişinde kesikleri, boyaları vs. Sizin taraf daha eğitimsiz zaten şaşırmıyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 kişi böyle bir şey yaptı diye genelleme yaparak millet ittifakının trolü olduğunu belli ediyorsun. Ona bakılırsa akpnin seçim aracı, ilçe binası da saldırıya uğramıştı. Çıkıp da bir kere düşünmedim chpliler vahşi diye. Ama siz laf atmaya yer aradığınızdan böyle şeylere takılacak kadar küçük beyniniz var
Aynen kudurmadan duramıyorum burada. Senin nasıl bir kalitesiz olduğun yine belli oldu. Orada küçücük çocuklar yaralanmış sen de kendine pay edinmişsin hemen cumhura laf atmaya başlıyorsun.Bunu yapanlar normal değil çünkü öyle yazdım.
İyi kudurmuşsun aferim sana bana vahşi diyene bak.![]()
Evet ederim senin zoruna gidiyor herhalde.Aynen kudurmadan duramıyorum burada. Senin nasıl bir kalitesiz olduğun yine belli oldu. Orada küçücük çocuklar yaralanmış sen de kendine pay edinmişsin hemen cumhura laf atmaya başlıyorsun.
Mhp zaten katil partidirMegan ama bunu mhplilerin yaptığı belli
Bu chpyi savunmuyorum sadece bilgilendirmek istedim
Artık ülkücüleri terörist görmeye başlıyorum.Mhp zaten katil partidir