👻 Esad Suriyelileri Çağırıyor 👻

Bu adamlar 10 yıl içinde kalkınır bizi de geçer

Gelecek varsa gelsin ben gidiyorum.

Esad zaten uzun zamandır vatandaşlarına geri dönme çağrısı yapıyor ama Sayın Erdoğan bunları o kadar sahiplenmiş olacak ki, adamın vatandaşını vermiyor.

Ya Suriyelilerin Türkiye'de tutulmasının sebebi Esad mı sanıyorsunuz? Esad sadece işin bahanesi. Arkaplanda daha büyük amaçlar ve planlar yatıyor.

Puahahaaa askerleri daha 10 yıl önce koyun sürüsünü, yaşa esad! demiyor diye bogazliyordu. Sunni diye babasinin önünde oglulunun kafasını testereyle kesiyordu. Bunların görüntüleri bile hala duruyurken kim guvenip gider ? Kaldı ki suriyelilerden bahsediyoruz şuan bizden daha çok sahiplendiler burayı paşalar:D

Ya Suriyelilerin Türkiye'de tutulmasının sebebi Esad mı sanıyorsunuz? Esad sadece işin bahanesi. Arkaplanda daha büyük amaçlar ve planlar yatıyor.
Dıș güçler.

bunlar gerçek olacaksa burda durmaları için bir sebep yok.
Nasıl yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yabancı sorunu Türkiye'nin en büyük güvenlik tehditi ve sorunu ekonomiden bile önce gelir zaten bunlar yüzünden ekonomi böyle oldu

Hükümet işini bitirdi. Suriyelilerin çoğu evini değiştiremiyor aynı semtte ev bulamazsa vatandaşlıktan düşüyorlar.

Esad açıklama yapmış vatandaşlarımız ülkesine dönerse ücretsiz ev verilecek,iş imkanı sağlanacak,hane başına 1000 dolar yardım yapılacak ve ev eşyası yardımı da olacak ama bizim hükümet bırakmaz bunları gitsin onlarda zaten gitmez o ayrı mesele

Adam şunu da söylüyor erkekler askere alınacak ee tabii ki gitmezler bunları zorbalıkla gönderirsin ancak başka yolu yok
Biz gidebiliyor muyuz:shy:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri