Neler Yeni

🔴Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Gözaltına Alındı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ahmet Özer’in gözaltına alınmasının nedeninin terör soruşturması kapsamında PKK ve KCK ile bağlantılı olduğu, terör örgütü üyeliği suçu işlediği, teknik ve fiziki takip yapıldığı ve banka hesabının incelendiği belirtildi. Emniyet yetkilileri, Özer’in hem evinde hem de Esenyurt Belediye binasında arama gerçekleştirdi. Aramanın ardından gözaltına alınan Ahmet Özer’in soruşturma süreci yakından takip ediliyor.

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in gözaltına alınmasının ardından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Esenyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer, bu sabah gözaltına alındı. Süreci titizlikle takip ediyoruz. Devlette görev yapmış, üniversitelerde dekanlıktan rektör yardımcılığına kadar üst düzey çalışmalarda bulunmuş Sayın Özer, kıymetli bir bilim insanı ve yerel yöneticidir. Türkiye, siyasilere, bilim insanlarına karşı sabah ev baskınlarının yapıldığı bir ülke olmaktan çıkmalı.”

Kaynak olarak her haber sitesi bunu paylaşıyor.
1730281783872.png

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Adaletsizlik. Seçilmiş bir belediye başkanını gözaltına almak. Bu işler tamamen partiye göre işliyor. Yerine göre devekuşu olup kafayı kuma gömenler her parti için aynı yaklaşımı sergilemiyor.

CannPolat

80+
Adaletsizlik. Seçilmiş bir belediye başkanını gözaltına almak. Bu işler tamamen partiye göre işliyor. Yerine göre devekuşu olup kafayı kuma gömenler her parti için aynı yaklaşımı sergilemiyor.
Seçildi diye yanlış şeyleri göz ardımı edilcek? (şuan sadece iddia zaen)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Seçildi diye yanlış şeyleri göz ardımı edilcek? (şuan sadece iddia zaen)
Bunca zamandır neden AKP'ye ait hiçbir belediye başkanı gözaltına alınmadı? Yaptıkları yolsuzluklara belediye harcamalarına belediye bütçesini boşaltmaları rağmen soruşturma yemediler? Bir ülkede adalet sağlanacaksa bütün herkes için eşit sağlanmalı. Partiye göre yargılama olmamalı ki insanlar adalete inansın. İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekram İmamoğluna ahmak davasında siyasi yasak getirilmeye çalışılıyor mesela şuan dava istinafta. İstanbul seçimi iki kez tekrarlanmıştı geçmişte. Kazanan AKP olsa tekrarlanır mıydı? Yada İstanbul büyükşehir belediye başkanı AKP'li olsa siyasi yasak getirilmeye çalışılırmıydı? Sence bu ülkede eşit yaklaşım ve adalet var mı? Ben olduğunu düşünmüyorum. Emin ol esenyurt belediyesi AKP'ye ait olsa gözaltı vs. olmazdı. Bu yüzden adalete inancım olmadığı için seçilmiş bir belediye başkanına çıkan gözaltı kararı bana adaletten çok politik ve yanlı geliyor. O sebeple gözaltı kararını doğru bulmuyorum.

CannPolat

80+
Bunca zamandır neden AKP'ye ait hiçbir belediye başkanı gözaltına alınmadı? Yaptıkları yolsuzluklara belediye harcamalarına belediye bütçesini boşaltmaları rağmen soruşturma yemediler? Bir ülkede adalet sağlanacaksa bütün herkes için eşit sağlanmalı. Partiye göre yargılama olmamalı ki insanlar adalete inansın. İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekram İmamoğluna ahmak davasında siyasi yasak getirilmeye çalışılıyor mesela şuan dava istinafta. İstanbul seçimi iki kez tekrarlanmıştı geçmişte. Kazanan AKP olsa tekrarlanır mıydı? Sence bu ülkede eşit yaklaşım ve adalet var mı? Ben olduğunu düşünmüyorum. Emin ol esenyurt belediyesi AKP'ye ait olsa gözaltı vs. olmazdı. Bu yüzden adalete inancım olmadığı için seçilmiş bir belediye başkanına çıkan gözaltı kararı bana adaletten çok politik ve yanlı geliyor.
Bu yazdıklarında yüzde yüz haklısın zaten aksini söylemem

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün
Chpkk

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Evet vandaki olaylar hiçbişeyi değiştirmedi bu demek oluyor ki halkı s*kleyen yok

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şaşırtmıyor artık.

İceWolf

80+ Silver
Bu adamın PKK ilişkisi aday olmadan öncede konuşuluyordu. CHP bunu bile bile aday yaptı.

CHP li Meclis üyesi Yenidoğan Çetesi bebekleri öldürmeler, CHP li Belediye başkanı PKK üyeliği. CHP ATATÜRKÜN partisi olmaktan çıkmış Suç Örgütlerinin partisi olmuş.

İceWolf

80+ Silver
Kırmızı listede de olan toplam 600 küsür teröristle bağlantısı olduğu ortaya çıkmış, napiyon la apo nun bile bu kadar teröristle bağlantısı yoktur
Olurmu ya İmamoğlu'nun saygıdeğer bilim insanıymış.

yyy.jpeg

Bunca zamandır neden AKP'ye ait hiçbir belediye başkanı gözaltına alınmadı? Yaptıkları yolsuzluklara belediye harcamalarına belediye bütçesini boşaltmaları rağmen soruşturma yemediler? Bir ülkede adalet sağlanacaksa bütün herkes için eşit sağlanmalı. Partiye göre yargılama olmamalı ki insanlar adalete inansın. İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekram İmamoğluna ahmak davasında siyasi yasak getirilmeye çalışılıyor mesela şuan dava istinafta. İstanbul seçimi iki kez tekrarlanmıştı geçmişte. Kazanan AKP olsa tekrarlanır mıydı? Yada İstanbul büyükşehir belediye başkanı AKP'li olsa siyasi yasak getirilmeye çalışılırmıydı? Sence bu ülkede eşit yaklaşım ve adalet var mı? Ben olduğunu düşünmüyorum. Emin ol esenyurt belediyesi AKP'ye ait olsa gözaltı vs. olmazdı. Bu yüzden adalete inancım olmadığı için seçilmiş bir belediye başkanına çıkan gözaltı kararı bana adaletten çok politik ve yanlı geliyor. O sebeple gözaltı kararını doğru bulmuyorum.
Beyimiz hiçbirşey bilmeden çözmüş adamın suçsuz olduğunu. Adamın aylardır telefonları dinlenmiş, 600 küsür teröristle ilişkiisi, konuşmaları kayıt altına alınmış. Para trafikleri takip edilmiş PKK lılara para aktardığı tespit edilmiş ve gözaltına alınmış. Ama beyimiz mabadının üstünden hemen anlamış suçsuz olduğunu.

CHP öyle değişmişki; Atatürkün partisi olmaktan çıkalı çok olmuşta, PKK lılıktan suçlanmak bırak AĞIRLARINA gitmeyi, PKK lıları SAVUNUR bir parti haline gelmiş.

Son düzenleme:

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Beyeler adamı CHP den atmaya çalışıyorlardı zaten.

Erdem123

80+ Bronze
Ahmet Özer’in gözaltına alınmasının nedeninin terör soruşturması kapsamında PKK ve KCK ile bağlantılı olduğu, terör örgütü üyeliği suçu işlediği, teknik ve fiziki takip yapıldığı ve banka hesabının incelendiği belirtildi. Emniyet yetkilileri, Özer’in hem evinde hem de Esenyurt Belediye binasında arama gerçekleştirdi. Aramanın ardından gözaltına alınan Ahmet Özer’in soruşturma süreci yakından takip ediliyor.

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in gözaltına alınmasının ardından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Esenyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer, bu sabah gözaltına alındı. Süreci titizlikle takip ediyoruz. Devlette görev yapmış, üniversitelerde dekanlıktan rektör yardımcılığına kadar üst düzey çalışmalarda bulunmuş Sayın Özer, kıymetli bir bilim insanı ve yerel yöneticidir. Türkiye, siyasilere, bilim insanlarına karşı sabah ev baskınlarının yapıldığı bir ülke olmaktan çıkmalı.”

Kaynak olarak her haber sitesi bunu paylaşıyor.
Alıntıyı görüntüle
600 den fazla arama öyle birkaç gün önceden yapılacak şey değil son olaylardan sonra bütün olayı chp ye yüklemeye çalışıyorlar

Top Bottom