Esenyurt'daki akıl almaz cinayet!

Dükkan sahibi bir şey yapmamış anladığım kadarıyla. Birini aramasını istiyorlar, adam da biraz direnince saldırıyorlar direkt.
Yazık olmuș ailesine allah sabır versin.Babamda da tașıma izinli silah var ama ne kadar dil döktüysem evde bırakıyor.Bu devirde boș gezmeyeceksin.

Ülke ne hale geldi ya böyle. Kısas şart bence.
Görüntüyü izlemenizi tavsiye etmiyorum, sizi olumsuz etkileme ihtimali yüksek.

İnsanlar sanki kendilerini oyunda sanıyorlar oldurmek bu kadar kolay mı hangi vicdan bunu yapar ki? Din dil ırk farketmeksizim insan insanın canını alıyorsa o çoktan canileşmiştir. İnşallah müebbet yerler içeride üstelik içerde de işkence görmelerini umuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazık olmuș ailesine allah sabır versin.Babamda da tașıma izinli silah var ama ne kadar dil döktüysem evde bırakıyor.Bu devirde boș gezmeyeceksin.
Aynen öyle çünkü tükiye oldu gangster şehri hep sahte kabadayı kılıbıklar var

bence kaldırın beni biraz etkiledi ama normal türkiyede
Türkiye'de sıradan bir gün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden olmuş sesli dinleyemedim

Bizim arkadaşın akrabası o ölen siyahlı alacak verecek meselesi yüzünden olmuş detaylı anlattı arkadaşım olayları da üşendim
Klasik tr cinayeti yok alacak verecek yok arsa işi falan değmez hiç boşuna olan ölenlere olmuş.
Kesinlikle şart aynı 10-15 yıl öncesine döndü ülke, mafya'nın ve böyle tiplerin kol gezdiği bi ara durgunlaştı sonra yine patladılar.

5-6 yıl yatıp cıkacagını biliyolar bu yuzden rahatlar adam şehrin meydanında karısını öldüresiye dövüyo korku yok neden en fazla nezarette bi kaç gün kalır caydırıcı önlem almadıgın surece ülke tam gaz meksika olma yolunda ilerliyo

Yine yazıp yazıp sildiğim bir konu... 🙁
Bu cesareti nereden buluyorlar? 🤬
Can güvenliğimiz yok, demek ki bir gün şu marketten bir şeyler alalım diye bir markete girsek böyle bir olayla karşılaşsak bize de sıkacaklar...
Yakınlarının başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin.

Kaderi böyleymiş.

Valla şansa yaşıyoruz başka bir şey değil

İdam şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,670
Üyeler
186,089
Son üye
Mecbiyu