Neler Yeni

ESET Mİ? BİT DEFENDER Mİ?

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
Yaklaşık 3-4 senedir ESET kullanıcısıyım. Ama son zamanlarda bit defenderın antivüris testlerinde 1.olduğunu vb. haberler görüyorum. Bit Defendera geçme kararı alma aşamasındayım, halen 2 aylık eset lisans sürem var. Eğer gerekirse 2 ay sonra bit defendera geçebilirim, ama muallaktayım. Bit defender arkada daha az veri harcıyormuş,bilgisayarı daha az yoruyormuş vb. fikirleriniz benim için önemli.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bende bir defender çok iyi olduğunu duydum ama senin kararın

ventioNN

80+ Platinum
İkiside başarılı. ESET'te kal derim ben,düzeni bozmaya gerek yok.

brkdidin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Burak Didin
Yaklaşık 3-4 senedir ESET kullanıcısıyım. Ama son zamanlarda bit defenderın antivüris testlerinde 1.olduğunu vb. haberler görüyorum. Bit Defendera geçme kararı alma aşamasındayım, halen 2 aylık eset lisans sürem var. Eğer gerekirse 2 ay sonra bit defendera geçebilirim, ama muallaktayım. Bit defender arkada daha az veri harcıyormuş,bilgisayarı daha az yoruyormuş vb. fikirleriniz benim için önemli.
yaklaşık 3 senedir Windows un kendi defender uygulamasını kullanıyorum daha bir kez bile zararlı bi yazılımla karşılaşmadım.Bana göre oldukça başarılı ve diğer antivirüsler gibi sistemimi boş yere yormuyorda. Sanada tavsiye ederim. Boşa işlemcini ve harddiskini yorma

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru