Neler Yeni

ESET ONLİNE güvenli mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
1727365713492.png

Arkadaşlar technopatta gezinirken linkine tıklayıp indirmiştim. Bilgisayarı taratmak için. İşi hallettim
indirdiğim linkte bu. Virüstotal'den tarattım bir şey çıkmadı ama yinede atıyorum.
Gerçekten... ama gerçekten bıktım bu paranoyaklığımdan. Görev yöneticisi ss atayım.
1727365916922.png

Bu arada tarama konusuna gelirsek bir şey çıkmadı ama çok korkuyorum. Yardım edin.

Shourd

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar technopatta gezinirken linkine tıklayıp indirmiştim. Bilgisayarı taratmak için. İşi hallettim
indirdiğim linkte bu. Virüstotal'den tarattım bir şey çıkmadı ama yinede atıyorum.
Gerçekten... ama gerçekten bıktım bu paranoyaklığımdan. Görev yöneticisi ss atayım.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada tarama konusuna gelirsek bir şey çıkmadı ama çok korkuyorum. Yardım edin.
git kaspersky veya bitdefender indir bunlar kulanıcı deneyimi açımdanda en iyileri neyse indirince hesap açarken git paralı sürümü dene de taramayı yap bişi çıkarsa temizler bişi çıkmazsa için rahatlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
git kaspersky veya bitdefender indir bunlar kulanıcı deneyimi açımdanda en iyileri neyse indirince hesap açarken git paralı sürümü dene de taramayı yap bişi çıkarsa temizler bişi çıkmazsa için rahatlar
Hocam hızlı tarama yaptım bir şey çıkmadı. Anormal sıcaklıkta yok.

Shourd

80+ Gold
Hocam hızlı tarama yaptım bir şey çıkmadı. Anormal sıcaklıkta yok.
hızlı taramayı boşver dediğim antivirüslerden birini indir tam tarama yap hızlı tarama sonrası ayrıca sana kim söyledi her virüsün aşırı sıcaklık yapıcağını her virüs mining benzeri şeyler yapıp sistemini ısındırmaz direkt bilgi çalmaya odaklanabilir yada en masum olarak sayılabilecek reklam virüsü olabilir dediğim gibi şüpheleniyorsan dediğimi yap yoksa sen bilirsin

Shourd

80+ Gold
Esetin kendi sitesinden indirmişsin ve virüs olmasından mı korkuyosun : )
la ben onu bilgisayarda virüs var sanıp indirmiş diye sanmıştım yanlış anlamışım .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Niye siliyorsun aga güvenli diyoruz xd antivirüs indirip virüslü mü acaba diye korkanıda ilk defa gördüm valla
1727370732882.png

Hocam ben normal biri değilim. Arkadaşın attığı linke tıkladım. Ve indirdim. Hatta anormal bile olabilirim çünkü o linke tıklayıp tıklamadığımdan bile şüpheliyim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Hocam technopattan gördüm linkini esetin kendi sitesi idi. Hatta atan arkadaş kendisi bile kullanıyormuş çoğu kişi güvenli diyor. VirüsTotal'den tarattım. Tarayamadığı şeylere baktığım zaman Bitdefender,Avast falan şeyler vardı onlar güvenli antivirüsler zaten. Ama içimdeki korku bitmiyor. Bilgisayarın sesinden anlaşılıyor. Ama sıcaklıklara baktığım zaman hiç bir şey yok. Niye tatmin olamıyorum ? aklımda hep şu soru var; ya virüsse ya bilgisayarıma zarar verirse ? herkes güvenli diyor. Beni bilgisayarlardan soğutuyor. Bazen hayattan soğuyorum artık. Ağabeyime diyemiyorum. Sinirleniyor. Zaten bilgisayar taksitli. @MehmeTD

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,847
Son üye
aslanafcw
Top Bottom