Eşit Ağırlıktan Sayısal çalışmak.

Reaksiyon skoru
178
Bu sene 11.sınıf oldum ve görünüşe göre okulumuzda açılan tek bölüm EA, Ben yapay zeka mühendisliği istediğim için SAY çalışmam gerekecek, sorum EA'den SAY çalışmak ne kadar zor olur?

Bu sene 11.sınıf oldum ve görünüşe göre okulumuzda açılan tek bölüm EA, Ben yapay zeka mühendisliği istediğim için SAY çalışmam gerekecek, sorum EA'den SAY çalışmak ne kadar zor olur?
Dostum ben sayisalciykm bu yıl mezun oldum imkaniii yok hem EA ya bakman Hem de sayısal bakman ayt olunca iş çok başka yere gidiyor fizik başlı başına bi sorun kimya da formül ezberi biyolojide herkes zorlanıyor ama benim de biyo iyiydi fizik kimya zayıftı matematik ortak zaten bilmen gerek ki bizim ülkede de mat yapamayan ***** ilan ediliyor bide knk sınavda 30 üstü mat yapan her türlü bir yere gelir boşta kalmaz

Dostum ben sayisalciykm bu yıl mezun oldum imkaniii yok hem EA ya bakman Hem de sayısal bakman ayt olunca iş çok başka yere gidiyor fizik başlı başına bi sorun kimya da formül ezberi biyolojide herkes zorlanıyor ama benim de biyo iyiydi fizik kimya zayıftı matematik ortak zaten bilmen gerek ki bizim ülkede de mat yapamayan ***** ilan ediliyor bide knk sınavda 30 üstü mat yapan her türlü bir yere gelir boşta kalmaz
O zaman tek yapabileceğim aşırı fazla çalışmak olucak galiba.

Okul değiş
ya da açığa geçip AYT çalıştıran dershanelere falan geç daha iyi olur gibi

Bence direkt açığa geç sabah 8 akşam beş ders yap zulm etme kendine ama gevşek de bırakma bence ikisi bir yürümez bı bölüm seç ordan yürü sen bilin yine de knk
Açıkta çalışacak iraden disiplinin varsa geç.
dersleri salacaksan tamamen batarsın dikkatli ol hamleni doğru yap TR de en ufak şey hayatına etki ediyor

Açıkçası matematik zaten ortak çözülecek.
TYT zaten ders ayrımı yok.
Yapılamayacak bir şey değil matematik yapabiliyorsanız :)
Çünkü TYT Fen varsa AYT fen temeli hazırlanmış oluyor biraz azimle yapabilirsiniz.
Okulda seçmeli Edebiyat , Tarih ve coğrafyadan sorumlusunuz.
Açığa geçilebilinir anca gevşemeyecek ve disiplininizi evde sağlayabilecekseniz.
Onunda dışında @Harley Quinn❖ bence size yardımcı olabilir bu konularda iyi günler dilerim :)

okulunuzda nasıl sadece ea açılıyor?
Bir ilçe okulu dostum toplam öğrenci 50yi geçmeyen bir okul, zorla getirildim desem yeridir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkta çalışacak iraden disiplinin varsa geç.
dersleri salacaksan tamamen batarsın dikkatli ol hamleni doğru yap TR de en ufak şey hayatına etki ediyor
Açık şuanlık benim için çok zor ama yinede teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence direkt açığa geç sabah 8 akşam beş ders yap zulm etme kendine ama gevşek de bırakma bence ikisi bir yürümez bı bölüm seç ordan yürü sen bilin yine de knk
Gerekirse mezuna kalıp ikisini bir türlü başarmak zorundayım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,685
Üyeler
184,042
Son üye
Nostramt
Geri