Jax Teller
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- K
Merhabalar 11.sınıfa geçtim 10.sınıfın sonlarında pek matematik temelim olmadığı için eşit ağırlık seçtim sözel hiç olmazdı sayısal ise hala bu konuyu düşünüyorum Ben mimarlık okumak istiyorum kendimi bildim bileli hep bunu istedim şimdi diyeceksiniz neden eşit ağırlık seçtin nedeni ise kendime inanmamam matematik konusunda fakat artık kafama dank etti bu durum sinirimi bozmaya başladı istediğim meslek sayısal da eşit ağırlık mesleklerine sıcak bakmıyorum.Size soruyorum Matematiğiniz fazla iyi olmasa temelde eksik olsa yinede sayısala geçermiydiniz? Dershaneye yazılmak ve bu işi düzeltmeye kafaya koydum fakat aile ile biraz anlaşamıyoruz...
Fizik kimya içinde aynı şey geçerli.Bu dersleri düzeltmek ve sayısala geçmek istiyorum sayısala şimdi geçip mi başlamam lazım yoksa derslleri düzeltip öyle mi o zamana kadar geç mi kalırım?
Kafam çok karışık dostlar..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fizik kimya içinde aynı şey geçerli.Bu dersleri düzeltmek ve sayısala geçmek istiyorum sayısala şimdi geçip mi başlamam lazım yoksa derslleri düzeltip öyle mi o zamana kadar geç mi kalırım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kafam çok karışık dostlar..
Son düzenleme: