Neler Yeni

Eşit ağırlıktan Sayısala

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
K
Merhabalar 11.sınıfa geçtim 10.sınıfın sonlarında pek matematik temelim olmadığı için eşit ağırlık seçtim sözel hiç olmazdı sayısal ise hala bu konuyu düşünüyorum Ben mimarlık okumak istiyorum kendimi bildim bileli hep bunu istedim şimdi diyeceksiniz neden eşit ağırlık seçtin nedeni ise kendime inanmamam matematik konusunda fakat artık kafama dank etti bu durum sinirimi bozmaya başladı istediğim meslek sayısal da eşit ağırlık mesleklerine sıcak bakmıyorum.Size soruyorum Matematiğiniz fazla iyi olmasa temelde eksik olsa yinede sayısala geçermiydiniz? Dershaneye yazılmak ve bu işi düzeltmeye kafaya koydum fakat aile ile biraz anlaşamıyoruz...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fizik kimya içinde aynı şey geçerli.Bu dersleri düzeltmek ve sayısala geçmek istiyorum sayısala şimdi geçip mi başlamam lazım yoksa derslleri düzeltip öyle mi o zamana kadar geç mi kalırım?

Kafam çok karışık dostlar..

Son düzenleme:

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Merhabalar 11.sınıfa geçtim 10.sınıfın sonlarında pek matematik temelim olmadığı için eşit ağırlık seçtim sözel hiç olmazdı sayısal ise hala bu konuyu düşünüyorum Ben mimarlık okumak istiyorum kendimi bildim bileli hep bunu istedim şimdi diyeceksiniz neden eşit ağırlık seçtin nedeni ise kendime inanmamam matematik konusunda fakat artık kafama dank etti bu durum sinirimi bozmaya başladı istediğim meslek sayısal da eşit ağırlık mesleklerine sıcak bakmıyorum.Size soruyorum Matematiğiniz fazla iyi olmasa temelde eksik olsa yinede sayısala geçermiydiniz? Dershaneye yazılmak ve bu işi düzeltmeye kafaya koydum fakat aile ile biraz anlaşamıyoruz...

Fizik kimya içinde aynı şey geçerli.Bu dersleri düzeltmek ve sayısala geçmek istiyorum sayısala şimdi geçip mi başlamam lazım yoksa derslleri düzeltip öyle mi o zamana kadar geç mi kalırım?

Kafam çok karışık dostlar..
Eşit ağırlık falan hikaye. Tek bölüm sayısaldır xd. İstediğin meslek sayısalda ise geçmelisin bence. Ben de yapamazdım matematikte yeni tip soruları ama antrenman gerektiriyor. Ayrıca sakın 12'ye bırakma. Bölümünü değiştireceksen şimdi değiştir.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Aparetif Matematik kitaplarına bakarak temelinizi oluşturabilirsiniz. Bizim okulda sayısalda olan kişileri bir görsen :D ama gerçekten zor sayısal.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayır geçmem. Matematiği yapamıyorsanız boşuna uğraşmayın. Ben tavsiye alırken hocam matematiği yapamıyorsan boş yere sayısalcılığa yönelme dedi. Öyle çok saf var sayısal seçip bir şey yapamayan. Ben eşit ağırlık da kalırım ama diğerlerini de geliştiririm ne kadar doğru o kadar kâr. Bu arada sayısal en iyi bölüm değildir. İş fazla diyorlar da piyasada sayısal mezunu işsiz var. :ROFLMAO:

Yapabileceğinize inanıyorsanız arkadaşlar yardımcı olacak şeyleri söylemiş.

ernayd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren Aydoğan
İstediğin bölüm sayısalda bence geçmelisin hem korkmanı gerektiren bir olay yok temelin olmasa bile şimdi geriye dönük çalışmaya başlarsan 12 ye geçtiğinde rahat olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar

Top Bottom