Neler Yeni

Eski All In One Pc Upgrade için yardımcı olur musunuz?

sayren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bayram Özdemir
Arkadaşlar merhaba, elimde CREA marka adı altında oluşturulmuş All in one konseptinde bir PC bulunmakta PC'nin hızı ve güncelliği konusunda işlevsizliği nedeni ile yükseltmek istiyorum. Bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlar hangi alanlarda yükseltme yapabileceğimi söylerlerse ve ne tür ürünler seçmem gerektiğinde yardımcı olurlarsa çok müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler

özet.PNG

cpu.PNG
mainboard.PNG

ram.PNG
ram1.PNG

Ekler

• ram 2.PNG
    ram 2.PNG
    28.2 KB · Hit: 37

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Arkadaşlar merhaba, elimde CREA marka adı altında oluşturulmuş All in one konseptinde bir PC bulunmakta PC'nin hızı ve güncelliği konusunda işlevsizliği nedeni ile yükseltmek istiyorum. Bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlar hangi alanlarda yükseltme yapabileceğimi söylerlerse ve ne tür ürünler seçmem gerektiğinde yardımcı olurlarsa çok müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
HDD yerine SSD takarak ortalama hızda bir alet yapabilirsiniz. Ama ona rağmen pek hızlı bir alet olamaz çünkü işlemci çok zayıf ve muhtemelen anakarta lehimli olduğu için değiştirilemez.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
SSD takabilirsiniz muhtemelen. RAM takılabilir mi bilmiyorum.

sayren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bayram Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD yerine SSD takarak ortalama hızda bir alet yapabilirsiniz. Ama ona rağmen pek hızlı bir alet olamaz çünkü işlemci çok zayıf ve muhtemelen anakarta lehimli olduğu için değiştirilemez.
evet haklısın ama asıl merak ettiğim mesela ben google chrome girip youtube'den video izlemeye çalıştığım zaman üst düzey donmalar takılmalar yaşıyorum bu sorunun kaynağının ram olabileceğini düşünüyorum affınıza sığınıyorum yanlış düşünüyorsam cahilliğime verin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD takabilirsiniz muhtemelen. RAM takılabilir mi bilmiyorum.
Benimde asıl merak ettiğim RAM leri bir üst seviyeye taşıyıp taşıyamayacağım :)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
evet haklısın ama asıl merak ettiğim mesela ben google chrome girip youtube'den video izlemeye çalıştığım zaman üst düzey donmalar takılmalar yaşıyorum bu sorunun kaynağının ram olabileceğini düşünüyorum affınıza sığınıyorum yanlış düşünüyorsam cahilliğime verin :)
4GB ram bu işler için fazlasıyla yeterlidir, işlemciniz çok zayıf, ama SSD takarak günlük işlerde eskisi kadar kasma, donma sorunları yaşamazsınız.

Jaja50

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde asıl merak ettiğim RAM leri bir üst seviyeye taşıyıp taşıyamayacağım :)
Hocam ram'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim de 4 gb ramim var gayet akıcı. Neden kaynaklandığını bilmiyorum maalesef :(.

Top Bottom