HP ProOne 440 G6 24 ALL IN ONE NASIL UPGRADE EDERİM

tercanmm

80+
Katılım
4 Nisan 2020
Mesajlar
24
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar ofis bilgisayarı olarak HP ProOne 440 G6 24 ALL IN ONE modelini kullanıyorum ama artık yeterli gelmiyor, en küçük tarayıcı işleminde bile bazen kasma yapıyor. Modele takviye yapabilirmiyim bilmiyorum takviye yapabilsem bile bu ürünün parçaları hakkında fikrim yok SSD ve RAM takviyesi işimi çözer diye düşünüyorum ama hangi ürünleri alacağım ya da anakart bunu kaldırırmı yardımcı olursanız sevinirim.
 
Hocam lenovo All in one pc kullanıyoruz ofiste, tabi zaman geçtikçe dediğiniz gibi kasmaları meydana geliyor. Hepsine ssd taktık şimdi xanavar gibi çalışıyorlar. Taktığım ssd kioxia 480 gb
 
Hocam merhaba benim kullandığım modelde 4 gb ram var ram takviyesi yapabilirmiyim bunun ana kartı kaldırır mı ve bir de ssd için kasa içinde gerekli alan varmı bilmiyorum.
 
Bizim lenovo lar 16 gb a kadar destekliyordu. Muhtemelen sizinki de min 8 e kadar destekler. Alet edevat var ise açıp bakın kaç slot olduğuna. Yanlış hatırlamıyorsam all in one lar laptop standardında malzeme kullanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba benim kullandığım modelde 4 gb ram var ram takviyesi yapabilirmiyim bunun ana kartı kaldırır mı ve bir de ssd için kasa içinde gerekli alan varmı bilmiyorum.
Hdd yi çıkarıp ssd takmıştım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd için ;

Ram için ;

 
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,353
Mesajlar
10,448,649
Üyeler
184,149
Son üye
yamtar00
Geri
Top