Eski Anakartı Tekrar Takmalımıyım?

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,730
Ethernet sorunu nedeniyle kullanmış olduğum msi pro-vdh b550m anakartından , sorunun anakartta olduğunu düşünüp fan soketleri bozuk eski anakartım olan gigabayte b550m ds3hı taktım sorun devam etti fakat modemi+sistemi sıfırlayınca düzeldi. Sorun anakarttan mı kaynaklı bilmiyorum eski anakartı takıp denememe gerek varmı?

Son düzenleme:
Hocam dediğinizden hiçbir şey anlaşılmıyor

eternet portunda sorun varmış yani öyle sanmış sonra yeni anakart almış ama sorun modemdenmiş sanırım ben öyle anladım

sorun şuan çözüldü tekrar ÖNCEKİ KULLANDIĞIMI TAKIP DENEYEYİMMİ SORUNSUZ MU DİYE
Model nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eternet portunda sorun varmış yani öyle sanmış sonra yeni anakart almış ama sorun modemdenmiş sanırım ben öyle anladım
Benim anladığım; ethernet sorunu var sanıp başka anakart takmış, sorun anakartta olmayınca eski anakartı geri taksammı diye sormuş

bende işte anakart gidip yeni aldıysanız parasına yazıktır eskiyi geri tak onu iade et demek istedim ah bir Anlasaydım

bende işte anakart gidip yeni aldıysanız parasına yazıktır eskiyi geri tak onu iade et demek istedim ah bir Anlasaydım
1 sene oldu değişim-garanti uğraşamam ayna yok
Adam soruyor gene anlatamıyor ahaha 🤣
Model nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim anladığım; ethernet sorunu var sanıp başka anakart takmış, sorun anakartta olmayınca eski anakartı geri taksammı diye sormuş
b550m pro vdh-şuan takılı olan fan osketi arızalı b550m ds3h sys2 hariç hepsi bozuk

Geri