Neler Yeni

Eski bilgisayarımdaki 4 gb'lık ram yeni bilgisayarıma olur mu?

GaSijh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Selim Eray Albayrak
Selamlar arkadaşlar. Bir sorum olucak izninizle. Yeni bir bilgisayar aldım bu nedenle önceki bilgisayarımı kullanmıyorum satmayı da pek düşünmüyorum açıkçası çünkü Sahibinden'de falan biraz araştırma yaptım çok aşırı ucuz fiyatlara koyanlar var bende 500 tl ye satıp yerine hard disk alıp 500 TL'yi ona vermektense ondaki hard disk ve rami buna taksam olur mu? Sorum çok saçmaysa özür dilerim bilgisayar konusunda çok bilgili değilim şimdiden çok teşekkür ederim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selamlar arkadaşlar. Bir sorum olucak izninizle. Yeni bir bilgisayar aldım bu nedenle önceki bilgisayarımı kullanmıyorum satmayı da pek düşünmüyorum açıkçası çünkü Sahibinden'de falan biraz araştırma yaptım çok aşırı ucuz fiyatlara koyanlar var bende 500 TL ye satıp yerine hard disk alıp 500 TL'yi ona vermektense ondaki hard disk ve rami buna taksam olur mu? Sorum çok saçmaysa özür dilerim bilgisayar konusunda çok bilgili değilim şimdiden çok teşekkür ederim.
HDD takılabilir sorun olmaz ama eski RAM büyük ihtimalle DDR4 değildir o yüzden uymayacaktır.

GaSijh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Selim Eray Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDR 2 hocam ya :( hdd kesin takılabilir mi çalışıyordu 1 tb lık?

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,644