Kullanılır. Ama ne kadar eski? Çok fazla eski olmayan ve çalışan bir bilgisayardan çıkardıysanız, kullanılır. Ama yılların emektarı, bozuk bir bilgisayardan çıkardıysanız harddisk'e önce test yapın.Eski bilgisayarımı kurcalarken bu harddiski söktüm resmini koyucam işe yararmı a320m anakarta takabilirmiyim yoksa çöp mü
bilgisayarım eskiydi fakat harddiski yenilemiştim yaklaşık 1.5 sene kadar kullanıldıKullanılır. Ama ne kadar eski? Çok fazla eski olmayan ve çalışan bir bilgisayardan çıkardıysanız, kullanılır. Ama yılların emektarı, bozuk bir bilgisayardan çıkardıysanız harddisk'e önce test yapın.
O zaman kullanılır. Ama yine de test yaptırmak da fayda var.bilgisayarım eskiydi fakat harddiski yenilemiştim yaklaşık 1.5 sene kadar kullanıldı
7200RPM, işini görür. Ama ilk önce belirli sonuçlara bakalım.
HDD Sentiel ile sağlığına bakın.
Crystal Disk Mark ile test edin.
Sonuçlara göre net bişey söyleyebiliriz
şuan kullandığım pc de ssd var bu harddiskte win 7 yüklü ve eski dosyalar var ssd yi sökmeden takarsam sıkıntı olurmu yoksa ssd yi söküp mü takmalıyımO zaman kullanılır. Ama yine de test yaptırmak da fayda var.
7200RPM, işini görür. Ama ilk önce belirli sonuçlara bakalım.
HDD Sentiel ile sağlığına bakın.
Crystal Disk Mark ile test edin.
Sonuçlara göre net bişey söyleyebiliriz
a320m pro r3 2200g rx570 ile sorunsuz kullanılır mı?O zaman kullanılır. Ama yine de test yaptırmak da fayda var.
Tam bilemiyorum o kadar ayrıntısını.a320m pro r3 2200g rx570 ile sorunsuz kullanılır mı?
Harddisk'e format attırabilirsin.şuan kullandığım pc de ssd var bu harddiskte win 7 yüklü ve eski dosyalar var ssd yi sökmeden takarsam sıkıntı olurmu yoksa ssd yi söküp mü takmalıyım