Neler Yeni

Eski bir iPhone modeli almayı düşünenler buraya!

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Günümüzde hala iPhone 6S veya 7 gibi telefonları ucuz olmayan fiyatları ile almak isteyenler var.

Bir iPhone kullanıcısı olarak bizzat bu konuyu değerlendirdim ve alttaki sonuçları aldım.

Ayrıca bu dediklerim IPad'ler için de geçerli.

--------------------------------------------------------

Bir iPhone telefon 5-6 yıl tam şekilde güncelleme desteği alır fakat güncelleme desteği bitince maksimum 1 yıl sonra uygulamalarla alakalı sorunlar yaşarsınız.

Bir Android telefon genelde 2 veya 3 yıl tam şekilde güncelleme desteği alır ama güncelleme desteği bitince uzun yıllar boyunca gündelik işlerde veya uygulamalarda bir sorun yaşamadan kullanırsınız.

Özetle.

IPhone'ların güncelleme desteği uzun.
Destek bittikten sonraki süreç kısa.

Android'lerin güncelleme desteği kısa.
Fakat destek bittikten sonraki süreç uzun.

Bu yüzden 6S, 7 gibi iPhone modellerini almayın. Onun yerine eli yüzü düzgün bir Android telefon alın.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten 6s 7 falan alınmaz ki. 8 plus belki o da ömrü doluyo artık. İphone 11 bile işlemci gücü dışında alınmamalı bence o.O2 En azından türkiyede.
iPhone 8 kullanıyorum. Alınacaksa en düşük bu alınmalı artık. Zaten onun yerine SE 2020 almak daha mantıklı.

iPhone 11 güzel telefon. Hala alınabilir. Ama fiyatı uygun ise.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
iPhone 8 kullanıyorum. Alınacaksa en düşük bu alınmalı artık. Zaten onun yerine SE 2020 almak daha mantıklı.

iPhone 11 güzel telefon. Hala alınabilir. Ama fiyatı uygun ise.
iPhone 11 güzel telefon
Niye 720P IPS LCD ve bataryası çöp olan telefona o kadar para vereyim ki? Oyuncu isem düşünürüm anca :D iOS dışında iphone' un alınabilirliği yok zaten bana göre.

şahin doğan

80+ Platinum
Niye 720P IPS LCD ve bataryası çöp olan telefona o kadar para vereyim ki? Oyuncu isem düşünürüm anca :D iOS dışında iphone' un alınabilirliği yok zaten bana göre.
sen xiaomi kullanıyorsun değil mi ?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Babam kullanıyor o yüzden biliyorum. Ama batarya olayında iPhone 8 b*k gibi olduğundan bana güzel gelmiş olabilir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sen xiaomi kullanıyorsun değil mi ?
Evet. Note 9S. Şahsen 2600 liraya aldığım telefonun ekranı ve bataryası İphone 11' den iyi. İphone alsam sanırım kendimi soyulmuş gibi hissederdim. Türkiye fiyatları için yapıyorum bunu yurtdışında uygun sanırım.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Evet. Note 9S. Şahsen 2600 liraya aldığım telefonun ekranı ve bataryası İphone 11' den iyi. İphone alsam sanırım kendimi soyulmuş gibi hissederdim. Türkiye fiyatları için yapıyorum bunu yurtdışında uygun sanırım.
Hiç iPhone kullandın mı? Sorgulamak için değil merak ettim.

Top Bottom