Fatieh
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,260
- İsim
- Fatih
Günümüzde hala iPhone 6S veya 7 gibi telefonları ucuz olmayan fiyatları ile almak isteyenler var.
Bir iPhone kullanıcısı olarak bizzat bu konuyu değerlendirdim ve alttaki sonuçları aldım.
Ayrıca bu dediklerim IPad'ler için de geçerli.
--------------------------------------------------------
Bir iPhone telefon 5-6 yıl tam şekilde güncelleme desteği alır fakat güncelleme desteği bitince maksimum 1 yıl sonra uygulamalarla alakalı sorunlar yaşarsınız.
Bir Android telefon genelde 2 veya 3 yıl tam şekilde güncelleme desteği alır ama güncelleme desteği bitince uzun yıllar boyunca gündelik işlerde veya uygulamalarda bir sorun yaşamadan kullanırsınız.
Özetle.
IPhone'ların güncelleme desteği uzun.
Destek bittikten sonraki süreç kısa.
Android'lerin güncelleme desteği kısa.
Fakat destek bittikten sonraki süreç uzun.
Bu yüzden 6S, 7 gibi iPhone modellerini almayın. Onun yerine eli yüzü düzgün bir Android telefon alın.
Bir iPhone kullanıcısı olarak bizzat bu konuyu değerlendirdim ve alttaki sonuçları aldım.
Ayrıca bu dediklerim IPad'ler için de geçerli.
--------------------------------------------------------
Bir iPhone telefon 5-6 yıl tam şekilde güncelleme desteği alır fakat güncelleme desteği bitince maksimum 1 yıl sonra uygulamalarla alakalı sorunlar yaşarsınız.
Bir Android telefon genelde 2 veya 3 yıl tam şekilde güncelleme desteği alır ama güncelleme desteği bitince uzun yıllar boyunca gündelik işlerde veya uygulamalarda bir sorun yaşamadan kullanırsınız.
Özetle.
IPhone'ların güncelleme desteği uzun.
Destek bittikten sonraki süreç kısa.
Android'lerin güncelleme desteği kısa.
Fakat destek bittikten sonraki süreç uzun.
Bu yüzden 6S, 7 gibi iPhone modellerini almayın. Onun yerine eli yüzü düzgün bir Android telefon alın.