SerialSlayerTR
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
evet yeni bir telefon alacağım uzun süredir düşünüyorum fakat başlıkta yazdığım telefonlardan sizce hangisini almak en mantıklısı olur. günlük hayatta oyun oynar ve sık sık sosyal medyada vakit geçiririm kamera olarak sık fotoğraf çekmem 10 günde bir çekerim o da kedi fotoğrafı veya manzara fotoğrafı olur. ve ben hep android kullandım araya iphone koymam çok garip evet ama aklımın bir köşesinde o da duruyor acaba pişman olur muyum çünkü işletim sistemi elde duruşu falan hoşuma gidiyor. hem daha önce hiç bir apple cihaz kullanmadım benim için değişiklik olur diyorum. Samsung da ise exynos işlemci olması bana nasıl bir dezavantaj sağlar aşırı kararsızım s23U ya daha sıcak bakıyorum aslında ve bu ürünü 1 kere alıcam 4 5 yıl kullanıcam tekrar satıp sürekli telefon değiştirmem zaten benim x3 pro bozuldu ondan geçiş yapıcam. bana + ve - leri ile bir öneride bulunur musunuz? teşekkürlerr.
tabikide s24ultra almak isterim ancak fiyat çok fazla bu mümkün değil. acaba s25 serisini mi beklesem? benim için daha mı iyi olur? fiyat durumuna göre ozaman mı alsam yoksa suan iyi bir zaman mı bilemedim. ayrıca bir öneriniz varsa onuda yazabilirsiniz en çok tasarıma ve ısınmasına dikkat ederim telefon güneş gibi elimde ısınmasın.
Not: amacım oyun odaklı bir telefon almak değil lütfen xiaomi önerisinde bulunmayın
tabikide s24ultra almak isterim ancak fiyat çok fazla bu mümkün değil. acaba s25 serisini mi beklesem? benim için daha mı iyi olur? fiyat durumuna göre ozaman mı alsam yoksa suan iyi bir zaman mı bilemedim. ayrıca bir öneriniz varsa onuda yazabilirsiniz en çok tasarıma ve ısınmasına dikkat ederim telefon güneş gibi elimde ısınmasın.
Not: amacım oyun odaklı bir telefon almak değil lütfen xiaomi önerisinde bulunmayın
Son düzenleme: