Neler Yeni

S24 Ultra mı? İphone 15 pro max mi?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Görkem çetinkaya
A32 kullanıyorum bir telefon almak istiyorum beni uzun zaman götürsün güzel ve güçlü telefon olsun diye. S24U 1 tb versiyonunu mu alıyım yoksa iphone 15 pro max 256 gb olanı mı?
S24 u

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Kullanınca alışıyorsunuz diyelim hocam :D
S24ultra 15 pro max'e karşı tek eksi yanı satarken zarar etmek olur herhalde onun dışında her yönüyle geçiyor.
Orası öyle tabi, uzun kullanmak lazım

şahin doğan

80+ Platinum
S24ultra 15 pro max'e karşı tek eksi yanı satarken zarar etmek olur herhalde onun dışında her yönüyle geçiyor.
S24U'nun oyun performansı daha kötü, ön kamerada cilt tonları ve ışık dengesinde bariz daha kötü, video modunda çoğu noktada 15 Pro Max daha iyi, S24U fotoğrafta bir tık daha başarılı sayılabilir. S24U'nun en net ve tek iyi olduğu yanı bana göre ekran, o da yansıma engelleyici korumasından dolayı çok çabuk çiziliyor, koruyucu takarsan da yansıma engelleyici özelliği yok oluyor.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
S24U'nun oyun performansı daha kötü, ön kamerada cilt tonları ve ışık dengesinde bariz daha kötü, video modunda çoğu noktada 15 Pro Max daha iyi, S24U fotoğrafta bir tık daha başarılı sayılabilir. S24U'nun en net ve tek iyi olduğu yanı bana göre ekran, o da yansıma engelleyici korumasından dolayı çok çabuk çiziliyor, koruyucu takarsan da yansıma engelleyici özelliği yok oluyor.
Bana fotoğrafta da 15 pro max daha iyi geliyor. S24u doygunluk ve canlılığı arttırılmış fotoğraf çekiyor gibi geldi. Raw çekilirse düzenlenebilir ama çoğu kişinin bununla ugrasacagini sanmıyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
Bana fotoğrafta da 15 pro max daha iyi geliyor. S24u doygunluk ve canlılığı arttırılmış fotoğraf çekiyor gibi geldi. Raw çekilirse düzenlenebilir ama çoğu kişinin bununla ugrasacagini sanmıyorum.
Benim açımdan da daha iyi. Samsung dinamik aralık adı altında yüksek pozlama ile detaylarda parlama yapıyor ve gölgeleri yok ediyor. Zoom konusunda lafım yok çok başarılı. Gece modunda da kişisel bir durum ama olduğundan parlak çekiyor. Eskiden böyle değildi. S20 Fe kullandığım zamanlar gece modu başarılıydı. Olduğu haline çok benzer, grensiz sonuçlar çıkartıyordu. Şu an sadece göze güzel gelmesi için çalışıyor gibi.

Farex

80+ Silver
S24U diyen çocukların elinde neler var acaba ben onu merak ediyorum. Kaçak redmi mi dersen milattan kalma telefon mu dersin kullanmadığı deneyimi olmadığı cihazlar hakkında amma bilgililer ve ölümüne savunuyorlar.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Burak
kesinlikle s24 ultra

EsdeathSama

80+ Bronze
S24U diyen çocukların elinde neler var acaba ben onu merak ediyorum. Kaçak redmi mi dersen milattan kalma telefon mu dersin kullanmadığı deneyimi olmadığı cihazlar hakkında amma bilgililer ve ölümüne savunuyorlar.
S24 ultra diyorum ve elimde s24 ultra var hocam :D
2014den beri apple ürünlerinin neredeyse hepsini denemiş biri olarak (hatta bu konu hakkında bir yazım da var forumda) android tabanını ve farklı ekosistemleri denemek çok daha iyi hissettirdi. Asıl sorun apple fanboyluğu yapılması zaten. Biri çıkıp android savunduğunda "kaçak redmi kullanıcısı" diğeri apple savunduğunda "iphone 11inle konuşma velet" gibi yargıları bırakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung hdr'da kesinlikle abartı renkler sunuyor ve başarılı değil sonsuz haklısınız. Fakat raw performansta iphone 15 serisinden daha çok beğeniyorum şahsen. Ekran konusunda zaten muazzam samsung telefonu samsung ekranı samsung kalitesi.
Oyun performansı yorumu bana düşmez çünkü mobil oyunlarla pek aram yok. Bildiğim tek şey genshin impact oyununun iphonelarda daha optimize olduğu.

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
S24 ultra diyorum ve elimde s24 ultra var hocam :D
2014den beri apple ürünlerinin neredeyse hepsini denemiş biri olarak (hatta bu konu hakkında bir yazım da var forumda) android tabanını ve farklı ekosistemleri denemek çok daha iyi hissettirdi. Asıl sorun apple fanboyluğu yapılması zaten. Biri çıkıp android savunduğunda "kaçak redmi kullanıcısı" diğeri apple savunduğunda "iphone 11inle konuşma velet" gibi yargıları bırakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung hdr'da kesinlikle abartı renkler sunuyor ve başarılı değil sonsuz haklısınız. Fakat raw performansta iphone 15 serisinden daha çok beğeniyorum şahsen. Ekran konusunda zaten muazzam samsung telefonu samsung ekranı samsung kalitesi.
Oyun performansı yorumu bana düşmez çünkü mobil oyunlarla pek aram yok. Bildiğim tek şey genshin impact oyununun iphonelarda daha optimize olduğu.
Kardeşim senin yaş grubun için konuşuyorum bilmediği konuya çok lafı var bildiğini kona da çok yanlışı var. Ben samsung s3mini-s4-s5-s7edge-s20fe-s24 kullanmış insanım apple tarafında ise iphone 5s-6-6s-7-7 plus -8plus-11 pro max-12pro-14pro max-16 pro max şuan hala kullanıyorum son cihazları yani biri bana gleip tecrübem var falan demesin kardşeim sende yanılıyorsun samsungun iyi yanları son zamanlarda arttı ama genele bakarsan samsung hiçbir zaman apple ı geçemez ama öyle kamera falan yada fiyata bakarsan o zaman ancak bu konu tartışılmaya kapalı bir konu android sistem yoğun bir sistem iosa göre ve performans kayıpları olabiliyor ios daha kararlı daha çok özelliği var yazılım konusunda yani bu s24u tabi falan ayaklarını geçin kardeşim zaten ekranları aynı falan filan.

EsdeathSama

80+ Bronze
Kardeşim senin yaş grubun için konuşuyorum bilmediği konuya çok lafı var bildiğini kona da çok yanlışı var. Ben samsung s3mini-s4-s5-s7edge-s20fe-s24 kullanmış insanım apple tarafında ise iphone 5s-6-6s-7-7 plus -8plus-11 pro max-12pro-14pro max-16 pro max şuan hala kullanıyorum son cihazları yani biri bana gleip tecrübem var falan demesin kardşeim sende yanılıyorsun samsungun iyi yanları son zamanlarda arttı ama genele bakarsan samsung hiçbir zaman apple ı geçemez ama öyle kamera falan yada fiyata bakarsan o zaman ancak bu konu tartışılmaya kapalı bir konu android sistem yoğun bir sistem iosa göre ve performans kayıpları olabiliyor ios daha kararlı daha çok özelliği var yazılım konusunda yani bu s24u tabi falan ayaklarını geçin kardeşim zaten ekranları aynı falan filan.
Tabii ki tercih ettiğin OS'e farklı gözle bakıyorsun ve seviyorsun doğal olarak. Fakat son cümlene katılmıyorum. Samsung apple'ı geçeli çok oldu açıkçası. 14 pro ve pro max serisinden sonra apple'ın son 2 yılda doğru düzgün bir adım attığını düşünmüyorum. Mesela elinde 14 pro max olsun ve yarın git 16 pro max al. Arada hissedeceğin fark o kadar minimal olur ki. Ama gidip s22 ultra kullanıcısı olarak s24 ultrayı denesen elinde gerçek bir yeni nesil cihaz olduğunu hissedersin.
iOS şöyle kararlı böyle kullanıcı dostu diyerek bizi iyi kandırdıklarını söyleyebilirim. Androidde çoğu "apple özelliğini" yapması veya erişmesi daha kolay.
Çoğu kişinin aksine "apple ekranını samsung üretio hayırdır" falan demiyorum :) samsung ve lg üretiyor zaten bilginin kökü yanlış. Hem diyelim sadece samsung üretiyor olsun bunun apple'a veya son kullanıcıya ne zararı ve yararı var ki? bizene yani

KYLORIN90

80+ Silver
A32 kullanıyorum bir telefon almak istiyorum beni uzun zaman götürsün güzel ve güçlü telefon olsun diye. S24U 1 tb versiyonunu mu alıyım yoksa iphone 15 pro max 256 gb olanı mı?
iphoncuyum ama 60hz düşündürüyor

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Sercan SAYİT
Kağıt üzerindeki güç bir şeyi ifade etmez.
Örnek. iPhone daha yüksek çözünürlükte daha iyi performans veriyor. Samsung cihazların sürdürülebilir performansları başarısız. Kamera tamamen kişisel durum. Renk vs olayını ben sevmiyorum Samsung'da.

Genshin Impact oynayan birisi olarak sadece iPhone modellerine özel 120fps özelliği bile seçmem için yeterli olurdu.

şahin doğan

80+ Platinum
Genshin Impact oynayan birisi olarak sadece iPhone modellerine özel 120fps özelliği bile seçmem için yeterli olurdu.
O ayar Snapdragon 8 Elite ile Androidlere gelir ama sorun Samsung. 8 Gen 3 ile 60 FPS stabil verebilen cihazlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,511
Üyeler
159,017
Son üye
pentiumhero
Top Bottom