Neler Yeni

S24 Ultra mı? İphone 15 pro max mi?

EsdeathSama

80+ Bronze
Valla şunu deneyimlemeden s24u diyenler çok garip insanlar
Hocam yaklaşık 3 aydır s24 ultra kullanıyorum evet haklsınız 1 gün deneyince ellerde iz bile yaptığı oluyor o tasarımın fakat uzun vadede ben çok beğendim üstüne diğer telefonları görünce artık bir garip geliyor, s24 ultra inanılmaz premium hissettiriyor o tasarım sayesinde.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
depolama alanı olarak s24u fiyat anlamında daha ilgimi çekti 256 gb telefona 70k vermek hiç mantıklı değil gibime geliyor
Orası öyle hocam ama bi telefonu rahat kullanmak var bide rahat etmeden kullanmak var. O kadar para vericeksen rahat etmelisin

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
15 pro max derim. İkinci elde piyasasını koruyor, kamerası daha iyi, ios (bu kişiseldir genel itibariyle ios daha iyi ben sevmem orası ayrı) , ayrıca s24 ultranin köşeli olması.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hocam yaklaşık 3 aydır s24 ultra kullanıyorum evet haklsınız 1 gün deneyince ellerde iz bile yaptığı oluyor o tasarımın fakat uzun vadede ben çok beğendim üstüne diğer telefonları görünce artık bir garip geliyor, s24 ultra inanılmaz premium hissettiriyor o tasarım sayesinde.
Şunu valla bi sen bide s24 ultra kullanan arkadaşım var o da söylüyor. Uzun kullanımı bilmiyorum denemedim ama 3 günde nefret ettim ben telefondan 😄

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Fırat divitci
Kesinlikle s24 ultra.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Kağıt üzerindeki güç bir şeyi ifade etmez.
Örnek. iPhone daha yüksek çözünürlükte daha iyi performans veriyor. Samsung cihazların sürdürülebilir performansları başarısız. Kamera tamamen kişisel durum. Renk vs olayını ben sevmiyorum Samsung'da.
Artık sürdürülebilir performansta sıkıntı olacağını pek sanmıyorum. 15 pro maxi öne geçiren daha etkili şeyler var gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
A32 kullanıyorum bir telefon almak istiyorum beni uzun zaman götürsün güzel ve güçlü telefon olsun diye. S24U 1 tb versiyonunu mu alıyım yoksa iphone 15 pro max 256 gb olanı mı?
FIyata göre seç derim çünkü aralarında sadece 2 asgari ücret var 😍😍 Reis sağolsun 💡💡💡💡 tembel ve fesat milletimiz 5 kat daha fazla sağolsun 😑

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
s24 ultra alacağım gibi görünüyor daha ilgimi çekti

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
Bütçe sıkıntısı yoksa 15 PM tabii ki.
24U alıp seneye yarı parasına satarsınız, iPhone'a geçerken bi samsung parası daha verirsin, iyi karar ver.
24U'nın kumlu ekran sorununu da göz ardı etme derim.
Bana kalsa S25 bekler veya 16 Pro bakardım bu paraları verdikten sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Soner Külcü
S24u kullanıyorum s24u dadına bakmayan bilemez ama ios kuşlanıcısoda iosda kalsın ben ios kullanmayı dedediğimde gereksiz kasınyı gelmişti ve cihaz arayüz falan dellendirmişti beni

EsdeathSama

80+ Bronze
Şunu valla bi sen bide s24 ultra kullanan arkadaşım var o da söylüyor. Uzun kullanımı bilmiyorum denemedim ama 3 günde nefret ettim ben telefondan 😄
Kullanınca alışıyorsunuz diyelim hocam :D
S24ultra 15 pro max'e karşı tek eksi yanı satarken zarar etmek olur herhalde onun dışında her yönüyle geçiyor.

Top Bottom