Neler Yeni

S24 Ultra mı? İphone 15 pro max mi?

Valla şunu deneyimlemeden s24u diyenler çok garip insanlar
Hocam yaklaşık 3 aydır s24 ultra kullanıyorum evet haklsınız 1 gün deneyince ellerde iz bile yaptığı oluyor o tasarımın fakat uzun vadede ben çok beğendim üstüne diğer telefonları görünce artık bir garip geliyor, s24 ultra inanılmaz premium hissettiriyor o tasarım sayesinde.

depolama alanı olarak s24u fiyat anlamında daha ilgimi çekti 256 gb telefona 70k vermek hiç mantıklı değil gibime geliyor
Orası öyle hocam ama bi telefonu rahat kullanmak var bide rahat etmeden kullanmak var. O kadar para vericeksen rahat etmelisin

15 pro max derim. İkinci elde piyasasını koruyor, kamerası daha iyi, ios (bu kişiseldir genel itibariyle ios daha iyi ben sevmem orası ayrı) , ayrıca s24 ultranin köşeli olması.

Hocam yaklaşık 3 aydır s24 ultra kullanıyorum evet haklsınız 1 gün deneyince ellerde iz bile yaptığı oluyor o tasarımın fakat uzun vadede ben çok beğendim üstüne diğer telefonları görünce artık bir garip geliyor, s24 ultra inanılmaz premium hissettiriyor o tasarım sayesinde.
Şunu valla bi sen bide s24 ultra kullanan arkadaşım var o da söylüyor. Uzun kullanımı bilmiyorum denemedim ama 3 günde nefret ettim ben telefondan 😄

Kesinlikle s24 ultra.

Kağıt üzerindeki güç bir şeyi ifade etmez.
Örnek. iPhone daha yüksek çözünürlükte daha iyi performans veriyor. Samsung cihazların sürdürülebilir performansları başarısız. Kamera tamamen kişisel durum. Renk vs olayını ben sevmiyorum Samsung'da.
Artık sürdürülebilir performansta sıkıntı olacağını pek sanmıyorum. 15 pro maxi öne geçiren daha etkili şeyler var gibi.

A32 kullanıyorum bir telefon almak istiyorum beni uzun zaman götürsün güzel ve güçlü telefon olsun diye. S24U 1 tb versiyonunu mu alıyım yoksa iphone 15 pro max 256 gb olanı mı?
FIyata göre seç derim çünkü aralarında sadece 2 asgari ücret var 😍😍 Reis sağolsun 💡💡💡💡 tembel ve fesat milletimiz 5 kat daha fazla sağolsun 😑

s24 ultra alacağım gibi görünüyor daha ilgimi çekti

Bütçe sıkıntısı yoksa 15 PM tabii ki.
24U alıp seneye yarı parasına satarsınız, iPhone'a geçerken bi samsung parası daha verirsin, iyi karar ver.
24U'nın kumlu ekran sorununu da göz ardı etme derim.
Bana kalsa S25 bekler veya 16 Pro bakardım bu paraları verdikten sonra.

S24u kullanıyorum s24u dadına bakmayan bilemez ama ios kuşlanıcısoda iosda kalsın ben ios kullanmayı dedediğimde gereksiz kasınyı gelmişti ve cihaz arayüz falan dellendirmişti beni

Şunu valla bi sen bide s24 ultra kullanan arkadaşım var o da söylüyor. Uzun kullanımı bilmiyorum denemedim ama 3 günde nefret ettim ben telefondan 😄
Kullanınca alışıyorsunuz diyelim hocam :D
S24ultra 15 pro max'e karşı tek eksi yanı satarken zarar etmek olur herhalde onun dışında her yönüyle geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,520
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri