Samsung'a direnc atilmiyor, server kaydi yapiliyor.
35 ile baslayan IMEI ile server kaydi yaptirirsiniz ucreti dahilinde. Kendi adiniza olan, eski bir telefonun IMEI'sini attirirsaniz uzun vadede bir problem yasamazsiniz. Bu islemi yapacak adamin da durust, seref sahibi olmasi lazim ki sizin IMEI'yi alip seneye baska telefona atmasin.
Server kaydi sonrasi Guvenli klasor ve Samsung Pass calismiyor, S24 Ultra 'da yeni serverda calistigi soyleniyor fakat bilemem, ne kadar lazim olduguna siz karar verin.
Iki telefon arasindan secim istiyorsaniz da, yurtdisi alacaksaniz iPhone almak sacma olur. IMEI attiramazsin, kayitsiz kullanma sureleri de dusurulurse telefon elinde patlar. Bunu goze aliyorsaniz iPhone 15 Pro'yu alabilirsiniz ama ben yine de 15 Pro almazdim cunku bataryasi leş.
Boyle bir riski kabulleneceksem en azindan 15 Pro Max alirdim.
S24 Ultra kullaniyorum fakat surekli letgo'ya koyup duruyorum telefonu surekli. Sonra dandik teklifler geliyor geri kaldiriyorum surec bu sekilde isliyor.

Kamerasinin sagi solu belli olmaz, agir, fazlaca buyuk ve dikdortgen tasarim bence cok kullanisli degil.
Arayuzunu ise hic begenmiyorum, animasyon gecisleri vs. zaten yok yani animasyon adina bir sey yok telefonda. OneUI 7'i bekliyorum, orada da ayni devam ederse muhtemelen elimden cikaririm.
Ama sizinki gibi bir ikilemde kalsaydim yurtdisi iPhone 15 Pro mu yoksa S24 Ultra mi diye, ben yine gider S24 Ultra alirim. Bu ulkede neyin ne olacagi belli olmaz, dedigim gibi kayitsiz kullanim sureleri dusurulurse yurtdisi iPhone elde kalir. S24 Ultra'da oyle bir ihtimal yok.