Bozuk zaten parçalayim dedim kullanılmıyordu.knk yanlış anlama ama mağaradan mı çıkardın o toz ne
o ramlerin takıldığı soketlerdeki pilastik parçasını koparmaya çalış altın kaplamalı teller olacak pırıl pırıl altından anlayan bir tanıdığın varsa ona ver 3-5 anakart ram daha bulur maddeleri ayrıştırır bi gram altın çıkarır ama en azından bi 2-3 tane daha bulursa yaparFaydalanabileceğim veya eğlenebileceğim bir şey varmı?
Alıntıyı görüntüle
Bunu kilolarca elektronik çöple yapıyorlar maalesef o kadar çok altın yok.o ramlerin takıldığı soketlerdeki pilastik parçasını koparmaya çalış altın kaplamalı teller olacak pırıl pırıl altından anlayan bir tanıdığın varsa ona ver 3-5 anakart ram daha bulur maddeleri ayrıştırır bi gram altın çıkarır ama en azından bi 2-3 tane daha bulursa yapar
aslında bunun için kilolarca değilde 1 kilo ram yeterlidir maalesef anakartlarda o kadar altın yokBunu kilolarca elektronik çöple yapıyorlar maalesef o kadar çok altın yok.
Nasıl kırılıyor? Ben pcnin bütün herşeyini parçaladım ama çipset nasıl olcak?Chipseti kır.
Çok mantıksızlık çikolata var iken.Hurdacıya satıp dondurma yiyebilirsin aklıma gelen en mantıklı şey bu
Onu şakasına dedim ama,Nasıl kırılıyor? Ben pcnin bütün herşeyini parçaladım ama çipset nasıl olcak?