Neler Yeni

Sahibinden param güvende satıcı için güvenlimi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Volkan
Param güvendeyle satarsan zaten çok fazla kesinti yapmaz mı
o alıcıyı bağlar satıcıya dokunmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle telefon gibi ürünleri satarken elden satmak en mantıklısı içinde parça değişimi vb yapılması çok olası. Risk almak mantıklı değil 1-2kyı aşmayan ürünler için mantıklı bana kalırsa.
hacı ben ekran kartı sattım bozuktu adam chipset ve vramlari sökmüş iade etti bir haltta yapamadım

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Erdem çay
Verme sakın kargoya.

İstediğini yap istediğin resmi videoyu koy ne yaparsan yap alıcı kötü niyetli ile hiçbir şey yapamazsın. Kargo geri gelse içinde alakasız bir şey çıksa dahi yolun savcılığa düşecek yıllarca uğraşıcan.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Volkan

NRxZero

80+
ucuzmuş ne arızsı var ki yurtdışımı
Evet telefonun batarya arizali o yuzden kapanip aciliyo ekran kirik ekranda cizgi var el feneride yok cihazin ben boyle aldim boyle satiyorum hatta aldigimda ekranda cizgi yoktu durduk yere cikti şansıma. Kutusu flan da var

Evet telefonun batarya arizali o yuzden kapanip aciliyo ekran kirik ekranda cizgi var el feneride yok cihazin ben boyle aldim boyle satiyorum hatta aldigimda ekranda cizgi yoktu durduk yere cikti şansıma. Kutusu flan da var
Telefon sarjda kapanmiyor ama onda kullaniliyir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Volkan

aslında bende alırım hacı icloud falan varmı cihazda anakartını kullanırım ben işlemsizse

aslında yurt dışı cihaz alınıp aktarıla bilir anakart ve face id

NRxZero

80+
aslında bende alırım hacı icloud falan varmı cihazda anakartını kullanırım ben işlemsizse

aslında yurt dışı cihaz alınıp aktarıla bilir anakart ve face id
Icloud falan kesinlikle yok sifirladim gönderdim acilma tamir yok bataryasida şişmisti cihazin trye tine face id aktifti

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Batuhan
Ben sahibinden üzerinden ilan koyuyorum. Kargo ile almak isteyenleri gardrops vs. yönlendiriyorum. Sahibinden alıcı için güvenli ama satıcı için değil maalesef o yüzden oradan satışı önermiyorum. İade süresi bile 3 gün. Gardrops ve dolapta 24 saat iade süresi var. Ve her zaman alıcıyı haklı görmüyorlar.

NRxZero

80+
Ben sahibinden üzerinden ilan koyuyorum. Kargo ile almak isteyenleri gardrops vs. yönlendiriyorum. Sahibinden alıcı için güvenli ama satıcı için değil maalesef o yüzden oradan satışı önermiyorum. İade süresi bile 3 gün. Gardrops ve dolapta 24 saat iade süresi var. Ve her zaman alıcıyı haklı görmüyorlar.
Tavsiyen için teşşekürler hocam birdahakinr senin dedigin gibi yaparim kargoya verdim bile ben telefonu

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Cemil Ciger
Param güvende sadece satıcıyı korur. Adamın telefonu alıp yerine bozuğunu bırakması durumunda kesinlikle ispatlayamazsın. İstediğin kadar video çek.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Eren n
2 tane harddisk satmıştım param güvende ile alıcının telefon numarasını da almadım alıcının ismin internette arattığımda öğretim görevlisi olduğu gözüküyordu samsunda o da sonradan soru cevap kısmından öyle söylemişti 4tb ve 2tb harddiskleri satmıştım sağlığı 100 dü harddiskleri alıp bana bunlar bozuk geri kargoluyorum diyip kargolamıştı kargoyu geri kabul etmedim ilk başta sahibindeki müşteri temsilcisi kabul edin dedi aldım baktım kutu boş aradan 1 2 hafta sonra parası alıcıya geri iade edildi bende o günden sonra yüksek ücretli 5k dan fazla bir şey satmadım sahibinden üzerinden ayrıca düşük bütçeli bir şey satacak olsam bile biri öğretim görevlisiyim üniversitede öğretmenim falan dediğinde direkt engelliyorum benim için direkt red flag meslek oldu bir öğretim görevlisinin böyle yapması o meslekten soğuttu beni bazı arkadaşlar belki okuyup böyle bir şeyin saçma olduğunu söylebilir ancak satıcı benim istediğime satarım istediğime satmam kurumsal değilim ben neyse işin özü hocam 4 5k dan pahalı ürünleri satmayın param güvende ile

NRxZero

80+
2 tane harddisk satmıştım param güvende ile alıcının telefon numarasını da almadım alıcının ismin internette arattığımda öğretim görevlisi olduğu gözüküyordu samsunda o da sonradan soru cevap kısmından öyle söylemişti 4tb ve 2tb harddiskleri satmıştım sağlığı 100 dü harddiskleri alıp bana bunlar bozuk geri kargoluyorum diyip kargolamıştı kargoyu geri kabul etmedim ilk başta sahibindeki müşteri temsilcisi kabul edin dedi aldım baktım kutu boş aradan 1 2 hafta sonra parası alıcıya geri iade edildi bende o günden sonra yüksek ücretli 5k dan fazla bir şey satmadım sahibinden üzerinden ayrıca düşük bütçeli bir şey satacak olsam bile biri öğretim görevlisiyim üniversitede öğretmenim falan dediğinde direkt engelliyorum benim için direkt red flag meslek oldu bir öğretim görevlisinin böyle yapması o meslekten soğuttu beni bazı arkadaşlar belki okuyup böyle bir şeyin saçma olduğunu söylebilir ancak satıcı benim istediğime satarım istediğime satmam kurumsal değilim ben neyse işin özü hocam 4 5k dan pahalı ürünleri satmayın param güvende ile
Dogrudur hocam şu zamanda hersey beklenir herkesten kargoda gitti kayseriye gondermistim dagitima cikti bakalim durum ne olacak saat 12 1 gibi elimde olur dedi alici

Dogrudur hocam şu zamanda hersey beklenir herkesten kargoda gitti kayseriye gondermistim dagitima cikti bakalim durum ne olacak saat 12 1 gibi elimde olur dedi alici
Ve satıcının iade reddetme hakkı varmı?

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Eren n

Ve satıcının iade reddetme hakkı varmı?
Saticinin iade reddetme hakki yok son gelismeler ne hocam onayladi mi siparisi

Top Bottom