S segarbn 80+ Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim emir Dün, 14:15 #1 Merhaba. eski tarih atmosferinde ( 1000-1700) sıradan biri olarak (örneğin köyde doğup köylü yaşamı) yaşayabileceğim similasyon oyunu biliyormusunuz ? teşekkürler.
Merhaba. eski tarih atmosferinde ( 1000-1700) sıradan biri olarak (örneğin köyde doğup köylü yaşamı) yaşayabileceğim similasyon oyunu biliyormusunuz ? teşekkürler.
S segarbn 80+ Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim emir Dün, 14:18 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 dostveviski yazmış: Medieval Dynasty Devamı için tıklayın... insanlar ıle oynamaktan haz almıyorum önerir misiniz? genede
dostveviski yazmış: Medieval Dynasty Devamı için tıklayın... insanlar ıle oynamaktan haz almıyorum önerir misiniz? genede
dostveviski 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 741 Dün, 14:18 #4 segarbn yazmış: insanlar ıle oynamaktan haz almıyorum önerir misiniz? genede Devamı için tıklayın... Online değil ki?
segarbn yazmış: insanlar ıle oynamaktan haz almıyorum önerir misiniz? genede Devamı için tıklayın... Online değil ki?
S segarbn 80+ Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim emir Dün, 14:20 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 dostveviski yazmış: Online değil ki? Devamı için tıklayın... yorumlarda ekıp halinde oynanılabilir olduğunu gördüm. tekarardan bir bakayım teşekkürler.
dostveviski yazmış: Online değil ki? Devamı için tıklayın... yorumlarda ekıp halinde oynanılabilir olduğunu gördüm. tekarardan bir bakayım teşekkürler.