Mustafaozk44
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Eski pcm deki harddiski yeni pcme takmak istiyorum ama eski harddiskte win8 yüklü ne yapmam lazım bilen varmı?
Evet sistemde şuanda tskılı m2 ssd win 10 pro yüklüSistemde başka disk olacak mı?
Tamam o zaman sorun yok. M.2 SSD'den boot ettikten sonra Disk Yönetimi'nden taktığınız HDD'nin bölümlerini silebilirsiniz.Evet sistemde şuanda tskılı m2 SSD win 10 pro yüklü
Onu nasıl nerdrn seçiyoruzÖncelik olarak ilk sıraya koymazsanız sorun çıkmaz.
Ama hdd de resimler dosyalar var onların gitmesini istemiyorum sadece içindeki win8 gitsin istiyorumTamam o zaman sorun yok. M.2 SSD'den boot ettikten sonra Disk Yönetimi'nden taktığınız HDD'nin bölümlerini silebilirsiniz.
Bİosta format atarken usb öncelik veriliyor oradanOnu nasıl nerdrn seçiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama HDD de resimler dosyalar var onların gitmesini istemiyorum sadece içindeki win8 gitsin istiyorum
Onları yedekleyip dediklerimi yapın. Taktığınızda diğer diske erişebiliyor olacaksınız zaten.Ama HDD de resimler dosyalar var onların gitmesini istemiyorum sadece içindeki win8 gitsin istiyorum
Direk yeni pc ye takarsam karşıma bios ekranımı çıkar pekiOnları yedekleyip dediklerimi yapın. Taktığınızda diğer diske erişebiliyor olacaksınız zaten.
Hayır, yeni PC'ye taktığınız zaman boot sırasında ilk ne varsa ondaki işletim sistemi açılır.Direk yeni PC ye takarsam karşıma bios ekranımı çıkar peki
Boot nedir?Hayır, yeni PC'ye taktığınız zaman boot sırasında ilk ne varsa ondaki işletim sistemi açılır.