Neler Yeni

Eski HDD yi yeni pcye takma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metehan Yılmaz
Ben yeni bir sistem aldım içinde SSD yok eski bilgisayarımın hdd sini takmak istiyorum olurmu olursa nasıl olur

rtx 3090

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metehan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ide değilse sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama en kısa zamanda ssd almanı tavsiye ederi

Nasıl takacam biçimlendirecem mi sıfırlayacammı format mı atacağım

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Olur. HDD'niz 3.5" mi yoksa 2.5" mi? 3.5" ise normal HDD yuvasına takacaksınız, 2.5" ise SSD gibi takacaksınız.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Evet bana tek tek ne yapacağımı yazarsanız sevinirim

İlk önce harddisk'i takın. Sonra da önceden hazırladığınız bir windows usb'si olması gerek. Onla boot atacaksınız. Boot atma rehberi de burada. Bu arada sisteminiz MBR mı yoksa UEFI mi? Ben UEFI (yeni nesil) olan boot atma rehberi attım.

İlk baştaki her şeyi yaptıktan sonra disk biçimlendirme ekranına gelin. Orada gördüğünüz disk sürücüsünü tamamen biçimlendirin. Ardından yine rehberdeki gibi devam edin. Bu kadardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metehan Yılmaz

İlk önce harddisk'i takın. Sonra da önceden hazırladığınız bir windows usb'si olması gerek. Onla boot atacaksınız. Boot atma rehberi de burada. Bu arada sisteminiz MBR mı yoksa UEFI mi? Ben UEFI (yeni nesil) olan boot atma rehberi attım.

İlk baştaki her şeyi yaptıktan sonra disk biçimlendirme ekranına gelin. Orada gördüğünüz disk sürücüsünü tamamen biçimlendirin. Ardından yine rehberdeki gibi devam edin. Bu kadardı

Hard diskte Windows 10 var bı sıkıntı çıkarmı ve ben bi işlem yapmacakmıyım harddiske eski bilgisayardan

Top Bottom