Neler Yeni

Eski kasamdaki HDD'yi yeni kasama taksam sıkıntı olur mu?

ZeosK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eray Başyiğit
Yeni kasa aldığım için eski kasamdaki HDD boşta kaldı, eski HDD 1TB, modelini falan hatırlamıyorum fakat arkadaş HDDde birsürü virüs vardır ve yavaştır eskidir yeni kasaya takıp boşa zarar verme bence dedi ama nekadar doğru? ve yeni HDDyi takacaksam HDDyi çıkarmadan önce bi kasaya format atmam gerekiyor mu ne yapmam gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
elindeki eski hdd de önemli belgeler falan varmı veya başka şeyler bence yeni kasana kasperky deneme sürümünü kur sonra hdd yi takve virüs taraması yapabilirsin ve eski hdd de virüs flan kalmaz

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Yeni kasa aldığım için eski kasamdaki HDD boşta kaldı, eski HDD 1TB, modelini falan hatırlamıyorum fakat arkadaş HDDde birsürü virüs vardır ve yavaştır eskidir yeni kasaya takıp boşa zarar verme bence dedi ama nekadar doğru? ve yeni HDDyi takacaksam HDDyi çıkarmadan önce bi kasaya format atmam gerekiyor mu ne yapmam gerekiyor?
arkadasın gereksiz abartmış, bi hdd önlemlerini alırsan ve bad sectör yoksa sana zarar veremez. yeni kullandığın kasadaki hdd ssd artık ne kullanıyorsan windowsu yenisine yükle sonrada eski hdd'ni takıp biçimlendir, virüs taramasından geçir ve bad sectör testi yap. eğer sonuçlar temizse kullanabilirsin.

ZeosK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eray Başyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadasın gereksiz abartmış, bi hdd kasana zarar veremez. yeni kullandığın kasadaki hdd ssd artık ne kullanıyorsan windowsu yenisine yükle sonrada eski hdd'ni takıp biçimlendir ve bad sectör testi yap. eğer sonuçlar temizse kullanabilirsin.
Yeni kasada SSD var hazır sistem aldığım için yüksek ihtimal windows yüklü gelir, hani ben o hddyi format atmadan takarsam dosyalar falan birbiriyle karışır bir şey olur mu? veya taktığımda virüs varsa zaten direk geçmiş olmaz mı

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Yeni kasada SSD var hazır sistem aldığım için yüksek ihtimal windows yüklü gelir, hani ben o hddyi format atmadan takarsam dosyalar falan birbiriyle karışır bir şey olur mu? veya taktığımda virüs varsa zaten direk geçmiş olmaz mı
yok bişey olmaz önemli dosyan yoksa direkt tak biçimlendir

ZeosK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eray Başyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri