Yardım Eski Laptop Hızlandırma

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,297
Merhaba babamın eski i7 4510u işlemcili 840m ekran kartlı 8gb ramli bi laptopu var, Ssd takmayı düşünüyoruz lakin alana kadar ben yine ayarlardan biraz bakayım dedim ve güç seçeneklerinden en yüksek performansı seçtim.

Laptoplarla ilgili çok sınırlı bilgim olduğu için başka ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Birde dikkatimi çekti bilgisayar 840m i değil intel dahili ekran kartını kullanmakta, sanırım yüke girdiğinde 840m kullanılıyormuş, tam bilmiyorum. Onu Nvidia denetim masasından, otomatik ayar yerine 840m seçmeli miyim?

Birde driver vs güncellediğini hiç sanmıyorum :D Neleri güncellemem lazim ve laptoplarda ve eski ekran kartlarında falan bu driverlar nasıl güncelleniyor Bilgisi olan biri yardım ederse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Geforce experince den güncelleme ekran kartını nvdia ekran kartı güncelliyordu işlemcin pga soket ise yükseltebilirsin son olarak da ram alabilirsin temizlik te yap ( temp ve)
Bide laptop un hangi marka ise onun sitesinden driver güncelleyebilirsin

EN az 120GB mümkünse 240 veya 500GB bir SSD.
İçini açıp temizlik + termal macun değişimi şahlandırır o laptopu.
Bunların peşine de hızlandırılmış bir Windows 10 çaktınmı yerinde tutamazsın 😂

Bide bilgisayar galiba dell insipiron serisinden

EN az 120GB mümkünse 240 veya 500GB bir SSD.
İçini açıp temizlik + termal macun değişimi şahlandırır o laptopu.
Teşekkürler, elimde mx4 var ondan sürerim :D ekran kartını otomatik seçme ayarından direkt devamlı 840m i kullanma ayarına almalı mıyım?

Teşekkürler, elimde mx4 var ondan sürerim :D ekran kartını otomatik seçme ayarından direkt devamlı 840m i kullanma ayarına almalı mıyım?
Günlük kullanım için kullanıyorsan gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,499
Üyeler
189,852
Son üye
ZoneMasteR
Geri