SSD varmı ?Benim 2013 yılından kalma Toshiba marka bir laptopum var. 8 GB RAM ve AMD A10 4600M işlemcisi var ve Windows 10 yüklü sizce Windows 11'e geçsem daha hızlı olur mu?
hayırSSD varmı ?
@Satriani @TRXeNoNTR benim için hız dışında önemli bir faktör yok pek oyun oynamam işimi görsün yeter fakat pc artık yavaş bende acaba win 11 daha mı hızlı olur acaba diye düşünmüyor değilimBen olsam geçmem, WIN10 ne tür bi eksiklik yaşatıyor ki şu an?
Zaten teknoloji olarak bi' şekilde geride olan bir donanım üzerinde olan yazılım var şu an, stabil şekildeyse bozmaya gerek yk.
Mevzu buysa WIN10-11 tartışmasından önce makineyi SSD ile desteklerseniz zaten ne kadar farklı bi' seviyeye geldiğini göreceksiniz. Şu an yazdığım laptop 4GB RAM 'i olan baya bi eski TOSHIBA, fakat SSD ile günlük kullanımda resmen uçuyor. (WIN10 yüklü)hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Satriani @TRXeNoNTR benim için hız dışında önemli bir faktör yok pek oyun oynamam işimi görsün yeter fakat pc artık yavaş bende acaba win 11 daha mı hızlı olur acaba diye düşünmüyor değilim
Hocam geçin deneyin beğenmezseniz geri alırsınız zaten.Benim 2013 yılından kalma Toshiba marka bir laptopum var. 8 GB RAM ve AMD A10 4600M işlemcisi var ve Windows 10 yüklü sizce Windows 11'e geçsem daha hızlı olur mu?
yani öncelikle şunu söylemeliyim ki 8 gb ram kesinlikle zorluk çıkartacaktır onun dışında win 11'in pek de hızlandıracağını sanmıyorum hatta tam tersine daha da yavaşlatacaktır diye düşünüyorum çünkü bilgisayaranız donanım konusunda malesef ki çok düşük kalmış durumda bu yüzden bilgisayarınızın hızının işletim sistemi ile ilgili değil, donanım ile ilgili olduğu düşünüyorumhayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Satriani @TRXeNoNTR benim için hız dışında önemli bir faktör yok pek oyun oynamam işimi görsün yeter fakat pc artık yavaş bende acaba win 11 daha mı hızlı olur acaba diye düşünmüyor değilim
istediğiniz performans işletimden değil donanımdan geçiyor.Benim 2013 yılından kalma Toshiba marka bir laptopum var. 8 GB RAM ve AMD A10 4600M işlemcisi var ve Windows 10 yüklü sizce Windows 11'e geçsem daha hızlı olur mu?