Neler Yeni

Eski PCye ram takviyesi

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Eski 8 yıllık pc var şuan 4gb ramı var bunu 8e çıkartırsam çok fazla fark olur mu ve yeni pc alırsam bu rami ona takabilir miyim?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Anakart ve ram özelliklerini yazar mısın? (Marka model)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam laptop kullanıyorum ve hiç bilmiyorum marka ve modeli
Eski bazı laptoplarda ram takviyesi yapilamayabiliyor. Konuya hakim değilim(laptop)
Bir unit yardımcı olabilmek adına laptop marka model?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Geçtiğimiz aylarda 4GB RAM'li laptopuma 4GB RAM takviyesi yaptım, epey fark etti. Chrome'da çok fazla sekme açan biri olduğum için 4GB'ken sekmeleri sürekli yeniden yüklüyordu, artık öyle bir sorun kalmadı. Arka planda birkaç uygulama çalışsa bile sekmeler arasında hızlıca geçebiliyorum.

Bu arada laptop'un RAM'lerini masaüstü PC aldığınızda takamazsınız diye biliyorum. Boyutları farklı. Bir de laptopunuz 8 yıllıkmış, muhtemelen DDR3 bellek kullanıyordur. Günümüzde sıfır sistem toplayacağınız zaman RAM'leri DDR4 olur zaten, uyumlu olmaz.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçtiğimiz aylarda 4GB RAM'li laptopuma 4GB RAM takviyesi yaptım, epey fark etti. Chrome'da çok fazla sekme açan biri olduğum için 4GB'ken sekmeleri sürekli yeniden yüklüyordu, artık öyle bir sorun kalmadı. Arka planda birkaç uygulama çalışsa bile sekmeler arasında hızlıca geçebiliyorum.

Bu arada laptop'un RAM'lerini masaüstü PC aldığınızda takamazsınız diye biliyorum. Boyutları farklı. Bir de laptopunuz 8 yıllıkmış, muhtemelen DDR3 bellek kullanıyordur. Günümüzde sıfır sistem toplayacağınız zaman RAM'leri DDR4 olur zaten, uyumlu olmaz.
Oyun açısından çok etki ediyor mu?

Top Bottom