Eski sevgili nasıl unutulur

Düzenleme: dayanamadım ve yazdım güzel bir veda oldu kıza zarar vermişler çok üzüldüm ailesi hata yapıyor ama yapacak bir şey yok kıza söz vermesini söyledim kendine zarar vermek üzülmek yok başarılı olacaksın vs dedim kabul etti onu sevdiğimi hep aklımda olacağını söyledim ve ayrıldık hayırlısı olsun umarım iyi yerlere gelir çok çalışkan bir kızdı

Yaklaşık 7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı her şey çok iyi giderken kızın ailesi çok katı olduğu için mesajları görmüş ardından beni engelletmişler bir sorun olup ayrılsak üzülmezdim fakat bir anda olunca garip hissettim babam ile dertleştim çok az ağladım bu kızı nasıl unuturum kızı seviyordum ilk defa birini sevdiğimi hissediyordum kızın babasına bana ne yapacaksanız yapın kızınıza bir şey yapmayın ona kızmayın vesaire demiştim sınav haftası olduğu için yeni biri ile tanışmak sanaldan ilişki yapmak veya ailesinden gizli yapmak istemiyorum sanırım bir süre sevgili yapmayacağım bu kızı nasıl unutup kendime vakit ayırabilirim sizce (yaklaşık 1-2 saat önce ayrıldık)
Kral benim 2 yıllık ilişkim bitti senin gibiydi, kötü hissediyorum kendimi ama hayat devam ediyor sonuç olarak her zaman beklentilerimizi karşılamıyor hayatımız o yüzden ileriye bakıcaksin dertleşmek istersen Instagram yaz

Yaklaşık 7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı her şey çok iyi giderken kızın ailesi çok katı olduğu için mesajları görmüş ardından beni engelletmişler bir sorun olup ayrılsak üzülmezdim fakat bir anda olunca garip hissettim babam ile dertleştim çok az ağladım bu kızı nasıl unuturum kızı seviyordum ilk defa birini sevdiğimi hissediyordum kızın babasına bana ne yapacaksanız yapın kızınıza bir şey yapmayın ona kızmayın vesaire demiştim sınav haftası olduğu için yeni biri ile tanışmak sanaldan ilişki yapmak veya ailesinden gizli yapmak istemiyorum sanırım bir süre sevgili yapmayacağım bu kızı nasıl unutup kendime vakit ayırabilirim sizce (yaklaşık 1-2 saat önce ayrıldık)
Bu öyle kolay ve yolu yöntemi olan bir durum değil o yüzden kimse sana işe yarar bir taktik veremeyecek zamanla eskiyecek ve hafifleyecek belki de hiç hafiflemeyecek o sana ve durumun ağırlığına bağlı.

Geri