Yok usta networkun geniş olunca doğum gününde ev hediye alınan kızlarla konuşabiliyorsungta 5 yatı dimi hocam :0
Yok usta networkun geniş olunca doğum gününde ev hediye alınan kızlarla konuşabiliyorsungta 5 yatı dimi hocam :0
hocam ayıptır sorması instası varmıYok usta networkun geniş olunca doğum gününde ev hediye alınan kızlarla konuşabiliyorsun
hangisininhocam ayıptır sorması instası varmı
Fark etmezhangisinin
185 aşağısı , kassız , ortamın falan yoksa bakmazlar ama standartları yüksek.Fark etmez
hocam 13 yaşındayım dalga geçiyorum ortam konusunda sıkıntı yok ama185 aşağısı , kassız , ortamın falan yoksa bakmazlar ama standartları yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada keko olacaksın anca öyle bakarlar.
standartı kız değil ben belirlerim sevgili yapcaksam bu arada185 aşağısı , kassız , ortamın falan yoksa bakmazlar ama standartları yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada keko olacaksın anca öyle bakarlar.
oğlum senin işin çok sıkıntı. Kuzenden biliyorum saint josephte elit ortam. Öyle garip düşünceli ki yaşıtın kızlar minimum 3 yaş büyük çocuklarla oluyor.hocam 13 yaşındayım dalga geçiyorum ortam konusunda sıkıntı yok ama
biliyorum ama benim ortamım da aşağı deiloğlum senin işin çok sıkıntı. Kuzenden biliyorum saint josephte elit ortam. Öyle garip düşünceli ki yaşıtın kızlar minimum 3 yaş büyük çocuklarla oluyor.
o degil de en maksimum u kızın okuldan eve giderken telefonundaki reklamı görüp şöförü arayıp range ile akasyaya gitmesi. Okuduğu okulda da şu aşiret paket denilen tiplemelerden dolu full ampul vs.Helikopter de olabilir.
hocam aman aman ergen koktu öyle diyince sudenazelchavo falan ıyoğlum senin işin çok sıkıntı. Kuzenden biliyorum saint josephte elit ortam. Öyle garip düşünceli ki yaşıtın kızlar minimum 3 yaş büyük çocuklarla oluyor.
iyi dost şirket falan varsa dbiliyorum ama benim ortamım da aşağı deil
mesaj gereksiz detaylı okumayıno degil de en maksimum u kızın okuldan eve giderken telefonundaki reklamı görüp şöförü arayıp range ile akasyaya gitmesi. Okuduğu okulda da şu aşiret paket denilen tiplemelerden dolu full ampul vs.