Neler Yeni

Eski sevgilimin amacı ne?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yok usta networkun geniş olunca doğum gününde ev hediye alınan kızlarla konuşabiliyorsun
Benim İsviçreli kız engellemişliğim var zirve noktam. En son baktığımda yazar olmuştu.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,720
İsim
Muhammet Çağrı

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,667
İsim
Sarp Yılmaz
Eski sevgilim ayrılmak istediğini söyledi bende hiç çerçevemi bozmadım ve senh bilirsin dedim. Gecesine bana destan yazdı onu affetmem için. Bende görüldü attım. Ertesi gün akşamına bir 5-6 tane çocuk eklemiş. Notlara da ''180 mii alışık değiliz paşam'' yazmış. Ben yalandan beni oltalamaya çalıştığını düşünüyorum. Çünkü birkaç gün önce şöyle bir sohbet yaşanmıştı. Sizce amacı ne?
ya engelle geç kardeşim böyle ruh hastalarıyla uğraşmaya değmez

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tecrübeyle sabit engelle kardeşim forumda olmasak bi tabir kullanırdım da neyse, bunlar baktı başkalarıyla olmuyor ilgi sevgili alamıyorlar sana geri dönüyorlar engelle kendine saygın olsun.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Tecrübeyle sabit engelle kardeşim forumda olmasak bi tabir kullanırdım da neyse, bunlar baktı başkalarıyla olmuyor ilgi sevgili alamıyorlar sana geri dönüyorlar engelle kendine saygın olsun.
İnşallah kardeşim. Tekrar yazarsa ona daha önce kimseden duymadığı sözlerim olacak. Küfür değil ama küfürden ağır gelirler. Bilirsin eğer canlarını güzel yakarsan hayatları boyunca unutmuyorlar seni.

Kara*

80+ Silver
Abi sen bu düzgün efendiliğinle nasıl bu canavara katlandın hayret ediyorum çoktan başından atman lazımmış.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İnşallah kardeşim. Tekrar yazarsa ona daha önce kimseden duymadığı sözlerim olacak. Küfür değil ama küfürden ağır gelirler. Bilirsin eğer canlarını güzel yakarsan hayatları boyunca unutmuyorlar seni.
Şu zamana kadar anladığım şeylerden biri buydu zaten, kızlar kendilerini seven delikanlı erkeklerden değil de, kendilerini yarı yolda bırakan 3 5 kişiyle konuşan aldatan erkekleri seviyorlar. Böyle olmak lazım bunlara karşı günümüzde mümkünse kimseyi sevmeyin.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Arif
Şu zamana kadar anladığım şeylerden biri buydu zaten, kızlar kendilerini seven delikanlı erkeklerden değil de, kendilerini yarı yolda bırakan 3 5 kişiyle konuşan aldatan erkekleri seviyorlar. Böyle olmak lazım bunlara karşı günümüzde mümkünse kimseyi sevmeyin.
Böyle olmak gerektiğini düşünmüyorum aldatan afedersiniz kişiliksiz erkeler olacağımıza adam gibi sevelim. Sonucu kimse tarafından sevilmemekse de en azından adamlıktan taviz vermemiş oluruz. Bizzat kendimden örnek vereyim sevdim karşılığını alamadım eyvallah dedim kendimi de bozmadım. Yapılması gereken bence budur.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Böyle olmak gerektiğini düşünmüyorum aldatan afedersiniz kişiliksiz erkeler olacağımıza adam gibi sevelim. Sonucu kimse tarafından sevilmemekse de en azından adamlıktan taviz vermemiş oluruz. Bizzat kendimden örnek vereyim sevdim karşılığını alamadım eyvallah dedim kendimi de bozmadım. Yapılması gereken bence budur.
Bu devirde seversen ya aldatılır yada yarı yolda bırakılırsın seçenek senin.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Arif
Bu devirde seversen ya aldatılır yada yarı yolda bırakılırsın seçenek senin.
Dediğim gibi bunlar önemli değil önemli olan adam olabilmek. Önemli olan karakterden taviz vermemek varsın aldatılan ya da yarı yolda bırakılan ben olayım. Dönüp arkama baktığımda sen kendiniden taviz vermedin diyebileyim.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Eski sevgilim ayrılmak istediğini söyledi bende hiç çerçevemi bozmadım ve senh bilirsin dedim. Gecesine bana destan yazdı onu affetmem için. Bende görüldü attım. Ertesi gün akşamına bir 5-6 tane çocuk eklemiş. Notlara da ''180 mii alışık değiliz paşam'' yazmış. Ben yalandan beni oltalamaya çalıştığını düşünüyorum. Çünkü birkaç gün önce şöyle bir sohbet yaşanmıştı. Sizce amacı ne?
Yüzüne bile bakma çıkart her yerden yoluna bak

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Kız arkadaşın 18 yaşında mı?
Eğer 18 yaşında ya da üzerinde birisi bu şekilde takılıyorsa zaten IQ'su düşüktür.
Engelle

Top Bottom