konu mu açsak red ettiğiniz en iyi kız diyeBenim İsviçreli kız engellemişliğim var zirve noktam. En son baktığımda yazar olmuştu.
ya engelle geç kardeşim böyle ruh hastalarıyla uğraşmaya değmezEski sevgilim ayrılmak istediğini söyledi bende hiç çerçevemi bozmadım ve senh bilirsin dedim. Gecesine bana destan yazdı onu affetmem için. Bende görüldü attım. Ertesi gün akşamına bir 5-6 tane çocuk eklemiş. Notlara da ''180 mii alışık değiliz paşam'' yazmış. Ben yalandan beni oltalamaya çalıştığını düşünüyorum. Çünkü birkaç gün önce şöyle bir sohbet yaşanmıştı. Sizce amacı ne?
İnşallah kardeşim. Tekrar yazarsa ona daha önce kimseden duymadığı sözlerim olacak. Küfür değil ama küfürden ağır gelirler. Bilirsin eğer canlarını güzel yakarsan hayatları boyunca unutmuyorlar seni.Tecrübeyle sabit engelle kardeşim forumda olmasak bi tabir kullanırdım da neyse, bunlar baktı başkalarıyla olmuyor ilgi sevgili alamıyorlar sana geri dönüyorlar engelle kendine saygın olsun.
Şu zamana kadar anladığım şeylerden biri buydu zaten, kızlar kendilerini seven delikanlı erkeklerden değil de, kendilerini yarı yolda bırakan 3 5 kişiyle konuşan aldatan erkekleri seviyorlar. Böyle olmak lazım bunlara karşı günümüzde mümkünse kimseyi sevmeyin.İnşallah kardeşim. Tekrar yazarsa ona daha önce kimseden duymadığı sözlerim olacak. Küfür değil ama küfürden ağır gelirler. Bilirsin eğer canlarını güzel yakarsan hayatları boyunca unutmuyorlar seni.
Böyle olmak gerektiğini düşünmüyorum aldatan afedersiniz kişiliksiz erkeler olacağımıza adam gibi sevelim. Sonucu kimse tarafından sevilmemekse de en azından adamlıktan taviz vermemiş oluruz. Bizzat kendimden örnek vereyim sevdim karşılığını alamadım eyvallah dedim kendimi de bozmadım. Yapılması gereken bence budur.Şu zamana kadar anladığım şeylerden biri buydu zaten, kızlar kendilerini seven delikanlı erkeklerden değil de, kendilerini yarı yolda bırakan 3 5 kişiyle konuşan aldatan erkekleri seviyorlar. Böyle olmak lazım bunlara karşı günümüzde mümkünse kimseyi sevmeyin.
Bu devirde seversen ya aldatılır yada yarı yolda bırakılırsın seçenek senin.Böyle olmak gerektiğini düşünmüyorum aldatan afedersiniz kişiliksiz erkeler olacağımıza adam gibi sevelim. Sonucu kimse tarafından sevilmemekse de en azından adamlıktan taviz vermemiş oluruz. Bizzat kendimden örnek vereyim sevdim karşılığını alamadım eyvallah dedim kendimi de bozmadım. Yapılması gereken bence budur.
Dediğim gibi bunlar önemli değil önemli olan adam olabilmek. Önemli olan karakterden taviz vermemek varsın aldatılan ya da yarı yolda bırakılan ben olayım. Dönüp arkama baktığımda sen kendiniden taviz vermedin diyebileyim.Bu devirde seversen ya aldatılır yada yarı yolda bırakılırsın seçenek senin.
Yüzüne bile bakma çıkart her yerden yoluna bakEski sevgilim ayrılmak istediğini söyledi bende hiç çerçevemi bozmadım ve senh bilirsin dedim. Gecesine bana destan yazdı onu affetmem için. Bende görüldü attım. Ertesi gün akşamına bir 5-6 tane çocuk eklemiş. Notlara da ''180 mii alışık değiliz paşam'' yazmış. Ben yalandan beni oltalamaya çalıştığını düşünüyorum. Çünkü birkaç gün önce şöyle bir sohbet yaşanmıştı. Sizce amacı ne?