Eski sisteme upgrade

ForgettaShow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
Merhaba,

Eski bir masaüstüm var ve upgrade düşünüyorum.
Sistem:
G31-M7 Anakart
4GB RAM (2x4)
Intel Pentium E2140 işlemci..

Bu sisteme ekran kartı takılırsa artış olur mu? GT 730 veya R7 240 düşünüyorum, yapılmalı mı? Bir de ekran kartı ikinci el olursa sıkıntı olur mu? Bu sistemi daha sonradan yükseltebilirim. (Tabii ki anakart ve işlemci değiştirerek. :))
Post automatically merged:

CS:GO - VALORANT oynatması yeterli olur, oynatır mı?

bu sisteme ne taksan hiçbir işe yaramayacak. r7 240 felan değil :D max takabilecegin gts 250 vesairedir. e2140 çok kötü işlemci

Bu anakartın destekleyeceği uygun bir işlemci önerir misin? Desteklediği işlemciler arasında iyi olan Q9505s, Q9400s, Q8400s falan var. Alınır mı? Ne önerirsin?

Bu anakartın destekleyeceği uygun bir işlemci önerir misin? Desteklediği işlemciler arasında iyi olan Q9505s, Q9400s, Q8400s falan var. Alınır mı? Ne önerirsin?
ölü yatırım inan ki

Sadece iyi sayılabilecek derecede CS- Valorant oynatması yeterli. İşlemci ve ekran kartı yenilenerek kullanılamaz mı sence?

Sadece iyi sayılabilecek derecede CS- Valorant oynatması yeterli. İşlemci ve ekran kartı yenilenerek kullanılamaz mı sence?
lga 775 için alabileceğin en iyi işlemciler core 2 quadlar işte ama vereceğin paraya yazık.

Sebebi ne peki? Bahsettiğim oyunlarda bana yetiyorsa nasıl bir sorun olabilir ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,177
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri